nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Scheidegger

Scheidegger is een erkende aanbieder van trainingen en opleidingen op MBO, MHBO en HBO-niveau. Via de website Scheidegger.nl vind je eenvoudig en snel een training of opleiding die past bij jouw situatie en ambities. Je kunt kiezen voor de klassikale aanpak, maar veel opleidingen kun je ook eenvoudig – met behulp van de e-Learning module – thuis volgen. Op deze pagina vind je meer informatie over de Scheidegger formule.

Waarom een studie volgen bij Scheidegger?

Ben jij van plan om een MBO of HBO opleiding te volgen? In dat geval is Scheidegger absoluut een opleider die je moet overwegen. Wist je dat al meer dan 1 miljoen Nederlanders hun Scheidegger-diploma hebben behaald? Hoe het bedrijf dit doet? Hieronder bespreken we in het kort de voordelen van deze onderwijsinstelling:

 1. Je zit met maximaal 19 studenten in een klas. Dit heeft als voordeel dat er veel persoonlijke aandacht is. De docent neemt uitgebreid de tijd om het lesmateriaal goed door te nemen.
 2. De colleges worden altijd gegeven door een vakdocent. Dit houdt in: iemand met verstand van zaken en dit ook op een leuke en bevlogen manier kan overbrengen.
 3. Hoge mate van persoonlijke begeleiding: als student krijg je een docent en vaste mentor toegewezen. Deze mensen leren jou persoonlijk kennen, en weten ook alles van de opleiding. Dit is een belangrijke basis voor een succesvolle afronding van jouw opleiding.
 4. Gericht op de praktijk: bij Scheidegger krijg je niet alleen les. Je wordt ook echt klaargestoomd voor het vak en jouw toekomstige baan. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Scheidegger werkt met docenten die zelf uit het vak komen.
 5. Examengarantie: ben je de eerste keer niet geslaagd? Dan mag je helemaal gratis een herexamen aanvragen.
 6. Een diploma dat er toe doet: Scheidegger heeft een officieel MBO college en een erkende Hogeschoolstatus. Dit wil zeggen dat een Scheidegger diploma ook echt waarde heeft, en een aanvulling is op jouw CV.