nti logo header
  • NTI
  • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
  • NHA
  • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
  • Laudius
  • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
  • Thuiscursus.nl
  • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
  • ICT Trainingen
  • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Over ons

Met grote interesse is de website thuisstudiezoeken.nl in 2018 begonnen met het verzamelen van informatie over thuis studeren. We vergelijken de verschillende onderwijsinstelling en opleidingen op heel veel verschillende punten. Op deze pagina lees je meer over ons, wie we zijn, wat we doen, waarom we dit doen en wat jij eventueel kunt bijdragen aan thuisstudiezoeken.nl.

Waarom thuisstudiezoeken.nl?

Twee ondernemers zijn begin 2018 aan de slag gegaan met het zoeken naar vergelijkingswebsites over studeren aan huis. Die bleken er veel te zijn, maar allemaal vrij ouderwets en niet up-to-date. Dat kon beter vonden ze. Die periode is deze website ontstaan. Samen met een team van medewerkers is er een database aangelegd met alle beschikbare studies op VMBO, HAVO, VWO niveau. Vervolgens is ook het volwassenenonderwijs toegevoegd: MBO, HBO, WO, Masters en andere beroepsopleidingen. Nog dagelijks worden er aanpassingen aan de site gedaan en wordt er nieuws toegevoegd.

Verzamelen van opleidingen en cursussen

Bij het samenvoegen van de informatie over de studies zijn we afhankelijk van de verschillende aanbieders / leveranciers van deze opleidingen. Wil jij zelf iets toevoegen dan kun je dit kenbaar maken via de klantenservice. Opleidingslocaties, data, kortingsacties en aanbieden proberen we altijd te actualiseren. Ook deze dinsdag 28 mei 2024 kun je ons bereiken.
team thuisstudiezoeken.nl

Onderzoek

Zo af en toe publiceren we eigen onderzoek op het gebied van studeren aan huis, bijscholing, beroepscursussen en ga zo maar door. Deze onderzoeken plaatsen we op onze onderzoekspagina en worden verspreid naar diverse media. We hopen met deze onderzoeken meer inzicht te geven in de markt voor thuisstudies en op die manier bij te dragen aan de kwaliteit van deze opleidingen. Feedback van reguliere studenten is ook altijd welkom.

Vacatures

Op dit moment (mei 2024) hebben we geen vacatures openstaan. Wel kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of je open sollicitatie insturen. Zo werken we regelmatig samen met freelancers op het gebied van content en marketing. Verder zijn we ook jaarlijks op zoek naar stagiairs op het gebied van online marketing en communicatie. Ook staan we open voor het ontvangen van reviews en beoordelingen van studenten die een opleiding volgen bij o.a. LOI, NHA, NTI & Laudius, Thuiscursus.nl, NCOI, Scheidegger of Springest.

kantoor medewerkers thuisstudiezoeken.nl

Kantoor thuisstudiezoeken.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Email: info@thuisstudiezoeken.nl