nti logo header
  • NTI
  • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
  • NHA
  • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
  • Laudius
  • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
  • Thuiscursus.nl
  • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
  • ICT Trainingen
  • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

LOI

LOI (Leidse Onderwijsinstellingen) is een van de meest bekende aanbieders van thuisstudies in Nederland. Het bedrijf heeft ieder jaar zo’n 100.000 studenten. LOI heeft een indrukwekkend aanbod met opleidingen in vrijwel elke richting. Of je nu op zoek bent naar een Master, HBO, MBO, beroepsgerichte of een hobbycursus: de kans is heel groot dat LOI een passende opleiding aanbiedt. Hierbij kan het gaat om thuis studeren, maar je kunt ook kiezen voor klassikaal studeren. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over deze onderwijsinstelling

Meer informatie over de Leidse Onderwijsinstelling

Studeren wanneer het jou uitkomt met altijd aan docent om je te begeleiden? Met een thuisstudie van de LOI ben je volledig flexibel. Je kunt namelijk studeren waar en wanneer jou het uitkomt. Thuis of onderweg. Natuurlijk ontvang je een uitgebreid pakket met lesmateriaal. Deze leerstof omvat alle uitleg, voorbeelden om zelf snel en gericht de benodigde kennis op te doen. Zo wordt studeren echt leuk.

Populaire thuisstudies bij deze opleider:

Eigen begeleider
Het fijne aan de LOI is dat je als student tijdens je opleiding je eigen docent krijgt toegewezen. Deze docent begeleidt jou tijdens de hele studie of cursus. Deze docent heeft specifiek expertise in het werkveld van jouw opleiding. En dat kan ontzettend goed van pas komen. Je kunt hier eenvoudig terecht voor vragen of feedback. Jouw eigen docent kijkt ook jouw opdrachten na, en geeft antwoord op jouw persoonlijke vragen.

Online leeromgeving
Als je een studie start bij de LOI dan krijg je direct toegang tot hun eigen online leeromgeving. Via dit systeem kun je eenvoudig lesmateriaal bekijken, maar ook contact opnemen met jouw docent. In de online leeromgeving vind je ook speciale studietools. Je kunt denken aan een planner waarmee je nog beter jou doelen haalt.

Eenvoudig examen doen
Heb jij voldoende geleerd, je opdrachten klaar, en wil je examen doen? Dan hoef je niet te wachten op een vaste examendatum. Het gros van de examens kun je namelijk op elke gewenste werkdag doen op de verschillende LOI locaties. Deze vind je door heel Nederland. Er is er dus altijd wel 1 in de buurt.

Erkend LOI diploma

Heb je jouw opleiding afgerond? Dan ontvang je een erkend diploma. Deze staat gelijk aan het papiertje wat je haalt bij andere hogescholen. Dit is mogelijk doordat LOI investeert in de beste docenten. Om die reden zijn de opleidingen erkend door verschillende instanties. Waaronder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.