loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Hindi

De cursus Hindi thuis volgen met goede begeleiding? Geholpen door deze thuisstudie vergelijker ontdek je erkende thuiscursussen en studies in de categorie Talen. Een nieuwe stap in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk heel eenvoudig populaire opleidingen en thuisstudies van betrouwbare scholen als Fontys en start vandaag nog met jouw thuiscursus Hindi! Een opleiding die past bij je denkniveau, het meest actuele lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is te bestellen vanaf €290,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In september 2022 met introductie-aanbieding.

Overzicht met thuisstudies Hindi september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHindi10 maanden€290,00Meer informatie
NHAHindi6 maanden€159,00Meer informatie
Hindi op eigen tempo thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Hindi thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze website kan helpen bij het vinden van een studie. Met onze vergelijker check & vergelijk je een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Talen? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Hindi(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met je huidige baan, culturele activiteiten en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Het deelnemen aan een cursus Hindi kan moeiteloos via internet. Hieronder gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders krijg je begeleiding van een vakkundige docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijzen Hindi thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw macbook, ipad of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou door het traject helpen. De opleiding Hindi wordt al aangeboden vanaf €290,00 via bijv. LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Snel en efficiënt thuis studeren

Werken en studeren combineren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel volwassenen kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het voor mij relevant? Hierna beantwoorden we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Hindi thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Hindi: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De cursus heeft een studietijd van om en nabij de 10 maanden. In de praktijk bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding vereist?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat jouw voorkeur uit naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een bepaalde Hindi vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis studiegids kun je terecht voor de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders zoals bijvoorbeeld Fontys dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als TMO Fashion Business School. Ook zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als fitness trainer A. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo maak jij kenbaar dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Verscheidene aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Hindi klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via dit systeem vind je belangrijke info rondom jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Met jouw online lesomgeving zoek je ook naar praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s, webinars, oefenexamens, oefeningen. Je kunt hier ook projecten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-hindi

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit varieert van Gellak tot en met Basisopleiding Apothekersassistent, en uiteraard ook de Hindi zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn aspiraties? In het volgende overzicht vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Taalcursussen, beroepsopleidingen en VO
 2. LOI: Mogelijkheid tot een studieadviesgesprek
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: 14 dagen gratis studeren
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een professionele thuisstudie Hindi online versneld volgen doe je vanaf €290,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (september 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus / studie die van belang is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250 (jaarlijks) tot een max van €15k.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een opleiding of cursus volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De reden hiervoor? Jouw baas heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via jouw bedrijf volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Hindi. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Hindi is de officiële taal die in India wordt gesproken, maar ook in Nepal en Pakistan wordt deze taal veelvuldig gesproken. Ben je van plan om een bezoek te brengen aan een van deze indrukwekkende landen, of heb je voor je werk te maken met deze taal? Dan is de LOI-cursus Hindi de ideale keuze.Met de cursus Hindi van de LOI leer je op een leuke en slimme manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Met behulp van luisterfragmenten die zijn ingesproken door ‘native speakers’ leer je de perfecte uitspraak. Ook oefen je de taal met interactieve opdrachten. Zo gaat de taal nog meer leven.De cursus Hindi is in eenvoudig Engels geschreven en daardoor geschikt voor iedereen. Bovendien kun je rekenen op een intensieve begeleiding. Zo wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de Nederlandse en Engelse basisgrammatica en ontvang je gratis een woordenboek Engels-Nederlands.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie