loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Indonesisch Voor Beginners A1

De cursus Indonesisch Voor Beginners A1 flexibel en snel thuis volgen? Middels onze vergelijkingstool lees je alles over de beste thuiscursussen en studies om verder te komen binnen het domein Opleiding. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken meteen veel gekozen thuisopleidingen van toonaangevende onderwijsinstellingen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus Indonesisch Voor Beginners A1! Op een flexibele manier studeren, studiematerialen online toegankelijk, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus kun je al volgen vanaf €159,00 bij een opleider als LAUDIUS.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Behulpzame docenten.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In oktober 2022 scherpe kortingen.

Opleiders thuisstudie Indonesisch Voor Beginners A1 oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSIndonesisch Voor Beginners (A1)5 maanden€159,00Meer informatie
Indonesisch Voor Beginners (A1) op eigen tempo thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Indonesisch Voor Beginners A1 vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen kan studeren en leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek check & vergelijk je ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Opleiding? Een goede optie is de online thuisstudie Indonesisch Voor Beginners (A1)(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Je kunt het prima combineren met een drukke baan, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een cursus Indonesisch Voor Beginners A1 gaat sneller dan je denkt. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we het beknopt uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. De studie kan beginnen: waar en wanneer jij wilt je lesstof bestuderen en toetsen / examens maken. Zoals je mag verwachten heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat is de prijs van een Indonesisch Voor Beginners A1 thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. De meeste lesstof vind je in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Indonesisch Voor Beginners (A1) kun je al volgen vanaf €159,00 via het instituut LAUDIUS. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van LAUDIUS.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Werken en studeren combineren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Meer en meer Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en de uitgebreide database met cursussen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Indonesisch Voor Beginners (A1) thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Indonesisch Voor Beginners A1: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus is vaak af te ronden in grofweg 5 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben je aan het kijken naar een HBO-studie of master? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een passende Indonesisch Voor Beginners A1 vooropleiding noodzakelijk. Een andere methoden kan zijn een 21 plus examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de beschrijving van de opleiding check je alle relevante details betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van scholen zoals onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit wil zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Islamitische Universiteit Europa. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zodoende zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende opleidersfaciliteren ook een Indonesisch Voor Beginners A1 klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: de interactie met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Wat minder positief is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De grote Nederlandse opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je belangrijke info rondom jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving zoek je ook naar oefeningen, oefenexamens, webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-indonesisch-voor-beginners-a1

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld HBO Marketing accountability tot een opleiding als Ballonvouwen, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Indonesisch Voor Beginners A1 zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn ambities? Onderstaand beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK
 3. NTI: Vakkundige docenten
 4. Laudius: Online bibliotheek
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie Indonesisch Voor Beginners (A1) online versneld volgen doe je vanaf €159,00. Maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke onderdelen kun je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Advies van de adviseur: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (oktober 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een studie die belangrijk is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • Het traject is relevant voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LAUDIUS.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De oorzaak daarvan? Het bedrijf waar je werkt kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen is dus voor jullie beide relevant. Soms stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Indonesisch Voor Beginners A1. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Bahasa Indonesia wordt in Indonesië gebruikt in kranten, op TV en bij andere formele aangelegenheden. In deze cursus Indonesisch zul je Bahasa Indonesia leren spreken, schrijven en verstaan. Als je voornemens bent om naar Indonesië te reizen, dan zul je zien dat de gastvrije Indonesische bevolking je helemaal met open armen ontvangt en er veel deuren voor je open gaan!

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie