nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MBA module Bedrijfsadministratie

De cursus MBA module Bedrijfsadministratie flexibel en snel thuis volgen? Aan de hand van deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over alle erkende thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van Opleiding. Streef je naar een carrièreboost? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk moeiteloos goede studies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus MBA module Bedrijfsadministratie! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een prettige online leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €79,00 via LAUDIUS.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Aanbieders thuisstudie MBA module Bedrijfsadministratie juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSMBA module Bedrijfsadministratie3 maanden€79,00Meer informatie
MBA module Bedrijfsadministratie thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding MBA module Bedrijfsadministratie op afstand volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw situatie er ook uitziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze site is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek tref je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Opleiding? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie MBA module Bedrijfsadministratie(duaal of voltijd). Via deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige werk, culturele activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een cursus MBA module Bedrijfsadministratie is eenvoudiger dan jij denkt. In het volgende stukje gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of probeer een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en huiswerk inleveren. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een diploma of getuigschrift. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven MBA module Bedrijfsadministratie thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding MBA module Bedrijfsadministratie is er nu al vanaf €79,00 via het instituut LAUDIUS. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van LAUDIUS.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Flexibel thuis een opleiding doen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer mensen willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige MBA module Bedrijfsadministratie thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus MBA module Bedrijfsadministratie: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kun je afronden circa 3 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Heb je interesse in een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een relevante MBA module Bedrijfsadministratie vooropleiding een harde eis. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis brochure bekijk je aanvullende informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van instellingen zoals onder andere Laudius zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Academie voor Wetgeving. Bovendien kan je ook rekenen op een gerenommeerd branchediploma zoals fitness trainer A. Bij korte cursussen en trainingen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Zo is het voor iedereen duidelijk dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de onderwijsinstellingen verstrekken ook een MBA module Bedrijfsadministratie klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Er zijn ook nadelen: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving download je belangrijke info rondom jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor video’s, oefeningen, webinars, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, geluidsbestanden. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-mba-module-bedrijfsadministratie

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Van Albanees tot aan HBO Zakelijk Frans niveau B1, en natuurlijk de MBA module Bedrijfsadministratie zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn aspiraties? Hierna behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Gratis studiegids aanvragen
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Duidelijk huiswerkoverzicht
 5. Thuiscursus.nl: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Naast je baan een thuisstudie MBA module Bedrijfsadministratie online versneld volgen is mogelijk vanaf €79,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisstudie is belangrijk voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LAUDIUS.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe komt dit? Jouw werkgever heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een professionele opleiding via jouw bedrijf volgen heeft dus veel verschillende voordelen. Bij veel bedrijven stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding MBA module Bedrijfsadministratie. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Wil jij bijdragen aan een geordende bedrijfsadministratie? En wil je zelfstandig diverse berekeningen en boekingen kunnen maken? Met de MBA module Bedrijfsadministratie leer je precies hoe je dit doet en hoe je overzicht krijgt in de bedrijfsadministratie. Ook leer je de belangrijkste administratieve handelingen. Jij weet straks precies waar je het over hebt!

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie