loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Mongools Voor Beginners

De cursus Mongools Voor Beginners op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Geholpen door de vergelijker van thuisstudies tref je de beste thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Opleiding. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken gemakkelijk de beste studies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsinstellingen als Scheidegger en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Mongools Voor Beginners! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, studiematerialen online toegankelijk, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €119,00 bij een erkende aanbieder als LAUDIUS.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In september 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Mongools Voor Beginners september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSMongools Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Mongools Voor Beginners online vanuit huis

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Mongools Voor Beginners voordelig vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, voor ons allemaal is er een uitdaging. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Met onze vergelijker tref je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Verder groeien binnen het domein Opleiding? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Mongools Voor Beginners(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met je werk, buitenschoolse activiteiten en jouw familie.

Hoe werkt het precies?
Beginnen met een cursus Mongools Voor Beginners is eenvoudiger dan jij denkt. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. De studie kan beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Uiteraard heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele kosten Mongools Voor Beginners thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Normaal gesproken bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Mongools Voor Beginners is er al vanaf €119,00 via bijvoorbeeld LAUDIUS. De kosten worden gevormd door:

 • Het lesmateriaal (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van LAUDIUS.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het grote aanbod aan opleidingen is een belangrijke reden. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het voor mij relevant? Onderstaand lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Mongools Voor Beginners thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Mongools Voor Beginners: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus duurt plusminus 3 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Veel beroepsopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben je aan het kijken naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Dikwijls is hier een dergelijke Mongools Voor Beginners vooropleiding een van de voorwaarden. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina lees je aanvullende informatie over de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen zoals bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze diploma’s gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Nimeto. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Veel aanbieders beschikken over een Mongools Voor Beginners klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, meer achtergrondinformatie en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder fijn: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je alles voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. Via jouw account kan men ook terecht voor oefeningen, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal. Ook kan je opdrachten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-mongools-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Onder andere Voeding voor ouderen (BGN) tot een opleiding als Konijnenverzorger, en dus ook de Mongools Voor Beginners zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn ambities? In de beschrijving hierna benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Ruime keuze in opleidingen
 3. NTI: Profiteer van gratis studieadvies
 4. Laudius: Meer dan 300 studies om uit te kiezen
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkervaring en stage mogelijk
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een thuisstudie Mongools Voor Beginners online versneld volgen kost om en nabij de €119,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze elementen kun je aftrekken:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (september 2022). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus / studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • Het traject draagt direct bij aan jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LAUDIUS.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Wat is daarvan de reden? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding via je werk beginnen heeft pluspunten voor beide partijen. Dikwijls heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Mongools Voor Beginners. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

De erkende cursus Mongools voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie