loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Sales Verkopen

De cursus Sales Verkopen vanuit huis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker check & vergelijk je een ruim aanbod aan thuiscursussen en opleidingen in het vakgebied van Sales. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk professionele zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsinstellingen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Sales Verkopen! Studeren in jouw eigen tempo, up-to-date lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze cursus is te bestellen vanaf €209,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In september 2022 met introductie-aanbieding.

Opleiders thuisstudie Sales Verkopen september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlSales: Verkopen3-6 maanden€209,00Meer informatie
Sales: Verkopen thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Sales Verkopen flexibel vanuit huis starten

Zoek je een andere baan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen kan studeren en leren. Maar je moet wel zelf in actie komen! Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Op deze website vind je een grote variëteit aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Sales? Een goede optie is de online thuisstudie Sales: Verkopen(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met dagelijkse werkzaamheden, andere interesses en jouw familie.

Hoe werkt het precies?
Aan de slag gaan met een cursus Sales Verkopen gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. De studie kan beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesstof erbij pakken en huiswerk inleveren. Zoals je mag verwachten krijg je begeleiding van een vakkundige docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de huidige kosten van een Sales Verkopen thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel theorie en opdrachten kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Sales: Verkopen is er nu al vanaf €209,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal Nederlanders zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Sales: Verkopen thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Sales Verkopen: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De cursus heeft een looptijd van om en nabij de 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een passende Sales Verkopen vooropleiding een voorwaarde. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding achterhaal je extra info m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders zoals NCOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij NHL Hogeschool. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een gerenommeerd branchediploma zoals NEVI. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de opleidershebben ze mogelijkheid voor een Sales Verkopen klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Wat minder positief is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dit systeem raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en heb je contact met jouw docent. In deze internet omgeving zijn de volgende documenten te vinden: webinars, oefenexamens, video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-sales-verkopen

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit varieert van Eigen Kapsalon Starten t/m Pools, en uiteraard ook de Sales Verkopen zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn persoonlijke wensen? In onderstaande paragraaf beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Vakkundige docenten
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: Voorleesfunctie bij de cursus
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Je eigen thuisstudie Sales: Verkopen online versneld volgen is haalbaar rond de €209,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende kosten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opmerking: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (september 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding waarbij je competenties leert voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De belangrijkste details:

 • De cursus een meerwaarde is voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert komen minimaal uit op €250 (jaarlijks) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Je werk / collega plukt ook de vruchten van jouw kennis. Ook kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via jouw bedrijf volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Steeds vaker is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Sales Verkopen. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Tijdens je loopbaan zal je vroeg of laat iets moeten verkopen: een product aan een klant, jezelf tijdens een interview of een voorstel aan je baas. Sales hoeft echter niet opdringerig of ingewikkeld te zijn. Het draait simpelweg om het vinden van de juiste oplossing voor de klant, zodat deze graag bij jou koopt.

Tijdens deze, 8 uur durende, stoomcursus leer je alles wat je moet weten om deal na deal te scoren: voorbereiding, relaties opbouwen, omgaan met bezwaren en deals sluiten tegen de beste prijs! Je bekijkt de meest actuele sales cases. Je ontdekt praktische technieken en middelen, waarmee je direct betere resultaten boekt! Schrijf je nu in en laat jouw kassa overuren draaien. Ka-ching!


Content
 • De verkooprelatie
 • De verkoop analyseren
 • Een oplossing op maat vinden
 • Bezwaren van de klant overwinnen
 • De verkoop afsluiten
 • Efficiënt verkopen
 • Resultaten meten

Competences
 • Een verkoopgesprek doelgericht voorbereiden
 • Klantenrelaties opbouwen en versterken
 • Bezwaren overwinnen
 • Smoesjes herkennen
 • Echte obstakels achterhalen
 • Deals op het juiste moment maken
 • Een verkoopgesprek correct afsluiten

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie