loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening

De hbo opleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door de vergelijker van thuisstudies tref je goed aangeschreven thuisstudies, cursussen en trainingen in het vakgebied van Administratie. Streef je naar een carrièreboost? Voor jezelf beginnen? Of gewoon een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Pak dit moment en vergelijk direct veel gekozen opleidingen en thuisstudies van Nederlandse afstandsopleiders als NTI en ga meteen aan de slag met een hbo thuisopleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening! Zelf je studietempo bepalen, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is beschikbaar vanaf €867,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In september 2022 leuke welkomstkorting.

Alle thuisstudies HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening3 maanden€867,00Meer informatie
HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening zelf thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze site helpt met het vinden van de juiste studie. Met behulp van onze website kom je in aanraking met een scala aan cursussen en beroepsopleidingendie jou helpen naar jouw volgende doel. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Administratie? Een goede optie is de online thuisstudie HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Het is goed te doen samen met een baan, vrijetijdsbesteding en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een hbo opleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening is zo gepiept. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of probeer een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een ervaren docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actueel tarief HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel theorie en opdrachten kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Doorgaans is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou door het traject helpen. De opleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening is er al vanaf €867,00 bij LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een aanzienlijk aantal Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? In de volgende paragraaf vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding heeft een looptijd van zo’n 3 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Onverwachte drukte? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een uitgebreide MBO / HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Dikwijls is hier een relevante HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening vooropleiding een harde eis. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor de verdere details over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsinstellingen zoals onder andere Fontys zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit wil zeggen dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld STC. Ook kan je ook rekenen op een serieus branchediploma zoals NIMA. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verscheidene aanbieders faciliteren ook een HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden een online leeromgeving. Hier vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. Met jouw online lesomgeving tref je zaken als video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars, oefeningen, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-fiscale-en-geconsolideerde-jaarrekening

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Het aanbod in studies is enorm. Van Sociale hygiëne tot een opleiding als HBO Onderwijspsychologie, en uiteraard ook de HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn privé situatie? Onderstaand vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Inclusief aanvullend lesmateriaal, zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Altijd antwoord binnen 48 uur
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

De thuisstudie HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening online versneld volgen doe je vanaf €867,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke elementen mag je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding die van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus of studie is relevant voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Steeds vaker stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Heb je in je functie te maken met het lezen of opstellen van fiscale en geconsolideerde jaarrekeningen, maar mis je nog kennis op dit gebied? Kies dan voor het korte HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening. In korte tijd is je vakkennis op peil.De opleiding HBO Fiscale en geconsolideerde jaarrekening is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie