loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Machine learning

De hbo opleiding HBO Machine learning digitaal volgen? Dankzij de vergelijker van thuisstudies bekijk je erkende thuisstudies en cursussen gerelateerd aan ICT. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk gemakkelijk de beste thuisopleidingen en cursussen van vooraanstaande opleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een hbo thuisopleiding HBO Machine learning! Een opleiding die past bij je denkniveau, studiematerialen online toegankelijk, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is beschikbaar vanaf €1195,00 bij een opleider als LOI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Professionele docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In september 2022 goedkoop beginnen.

Overzicht thuisstudies HBO Machine learning september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Machine learning5 maanden€1195,00Meer informatie
HBO Machine learning zelf thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding HBO Machine learning op eigen tempo vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze site is in ieder geval een goed startpunt. Met behulp van onze website check & vergelijk je tientallen thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein ICT? Een goede optie is de online thuisstudie HBO Machine learning(duaal of voltijd). Aan de hand van deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met je huidige baan, vrijwilligerswerk en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Kiezen voor een hbo opleiding HBO Machine learning kan moeiteloos via internet. Hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Het leren gaat beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Uiteraard heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een passend diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijs HBO Machine learning thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat daar de reden voor is? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving met jouw macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten benodigd. Vaak bestaat er een mentor of coach die jou ondersteunt. De opleiding HBO Machine learning kan men aanschaffen vanaf €1195,00 via bijv. LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot aantal jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand bespreken we kort de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Machine learning thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Machine learning: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen afzienbare tijd krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding heeft een looptijd van ongeveer 5 maanden. Meestal zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Lukt het niet in deze periode? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding vereist?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat het om een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een bepaalde HBO Machine learning vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Een andere methoden kan zijn een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder lees je de benodigde specificaties aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van opleiders zoals bijvoorbeeld LOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere scholen bieden ook een HBO Machine learning klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer sociale interactie, meer individuele begeleiding en meer gerichte voorbereiding op examens. Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Het gros van de opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dat portaal check je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze internet omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: het lesmateriaal, geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-machine-learning

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van Visual basic tot een studie als Vakopleiding Gewichtsconsulent, en sinds kort dus ook de HBO Machine learning zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn persoonlijke wensen? Hieronder beschrijven we kort de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Ruime keuze in beroepsopleidingen
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: Optioneel praktijkdagen met topdocenten
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Locaties door heel Nederland
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie HBO Machine learning online versneld volgen is haalbaar rond de €1195,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke zaken mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Advies van de adviseur: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (september 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus levert een bijdrage aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Waarom? Je manager heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Machine learning. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Steeds meer technologiegiganten omarmen machine learning. Zo bieden bedrijven als Google, Microsoft en IBM zelfregulerende platforms aan voor het verwerken van grote hoeveelheden data. De opleiding HBO Machine learning gaat uitgebreid in op de vele toepassingen van machine learning en is een uitstekende keuze voor IT-professionals die vorm willen geven aan machine learning-projecten.De HBO-opleiding Machine learning is onderdeel van de HBO Informatica. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie