loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Operationeel management

De hbo opleiding HBO Operationeel management thuis volgen met goede begeleiding? D.m.v. Thuisstudiezoeken.nl vind je een ruim aanbod aan thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied HBO-programma’s. Streef je naar een carrièreboost? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Bekijk en vergelijken moeiteloos professionele studies en thuiscursussen van erkende onderwijsinstellingen als Fontys en begin morgen al met een hbo thuisstudie HBO Operationeel management! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en goede begeleiding. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €1230,00 via o.a. NTI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In oktober 2022 scherpe tarieven.

Overzicht thuisstudies HBO Operationeel management oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Operationeel management6 maanden€1230,00Meer informatie
HBO Operationeel management thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding HBO Operationeel management vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw niveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze vergelijkingssite is in ieder geval een goed startpunt. Op deze plek kom je in aanraking met een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein HBO-programma’s? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Operationeel management. Met deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, muziek of sport en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een hbo opleiding HBO Operationeel management is niet moeilijk. In het volgende stukje zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of neem direct een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo lesstof en boeken doornemen en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de kosten van een HBO Operationeel management thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw smartphone, tablet of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding HBO Operationeel management volg je al vanaf €1230,00 bij het instituut NTI. De kosten worden gevormd door:

 • De studiestof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis een cursus of opleiding volgen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groeiend aantal Hollanders zien hun kansen in een zelfstudie. De maximale vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige HBO Operationeel management thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus HBO Operationeel management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding duurt grofweg 6 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding vereist?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. De meeste (hobbymatige) cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Heb je interesse in een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Soms is een specifieke HBO Operationeel management vooropleiding een voorwaarde. Een andere methoden kan zijn een 21+ toetsof een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina vind je ruime info over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen zoals bijvoorbeeld NCOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Nyenrode New Business School. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan een (toekomstig) werkgever zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Flink wat aanbieders verstrekken ook een HBO Operationeel management klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder fijn: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden een online leeromgeving. In dit systeem raadpleeg je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-operationeel-management

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van Visagie tot HBO E-coaching, en uiteraard ook de HBO Operationeel management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling past bij mijn persoonlijke wensen? Bijgaand beschrijven we kort de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 2. LOI: Kies uit meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Duizenden tevreden studenten
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Operationeel management online versneld volgen kan voor een bedrag van €1230,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke factoren kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (oktober 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie die gericht is op je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding vormt een bijdrage voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe komt dit? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Ook zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via de werkgever starten is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Dikwijls mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Operationeel management. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Zie jij altijd ruimte voor verbetering? En wil jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf zijn doelstellingen behaalt? Dan is het korte HBO Operationeel Management jou op het lijf geschreven. In 6 maanden tijd leer jij de ins & outs van organisatiekundige modellen. Je leert processen efficiënter inrichten door gebruik te maken van beproefde procesmodellen zoals Lean, Workflow management en Six Sigma. Enthousiast? Schrijf je dan vandaag nog in.

Daarom kies je voor HBO Operationeel management van het NTI:

 • Een waardevol certificaat
 • Dé basis voor operationeel management
 • Al in 6 maanden af te ronden
 • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
 • Onderdeel van HBO Bedrijfskunde MER

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie