loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Verander- en innovatiemanagement

De hbo opleiding Verander- en innovatiemanagement comfortabel vanuit huis volgen? Dankzij www.thuisstudiezoeken.nl vind je talloze thuiscursussen en studies in de categorie Management en Leidinggeven. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk zonder problemen populaire zelfstudies en thuiscursussen van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een hbo thuisstudie Verander- en innovatiemanagement! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €534,00 bij een opleider als LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juni 2021 scherpe tarieven.

Aanbieders thuisstudie Verander- en innovatiemanagement juni 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIVerander- en innovatiemanagement6 maanden€534,00Meer informatie
Verander- en innovatiemanagement thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Verander- en innovatiemanagement zelfstandig thuis volgen

Zoek je een andere baan? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, het aanbod is ontzettend groot! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. In de vergelijker check & vergelijk je een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Management en Leidinggeven? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Verander- en innovatiemanagement(duaal of voltijd). Binnen deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Dit gaat erg goed samen met je werk, vrijetijdsbesteding en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Starten met een hbo opleiding Verander- en innovatiemanagement regel je razendsnel online. In het stappenplan van ons studie-team leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op zelfgekozen momenten de lesmaterialen doorkijken en opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Verander- en innovatiemanagement thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal vind je in jouw digitale leeromgeving met jouw telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Vaak zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Verander- en innovatiemanagement is er nu al vanaf €534,00 via bijv. LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Snel en efficiënt thuis studeren

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer medewerkers kiezen voor een thuisstudie. De maximale vrijheid en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het wat voor mij? In de volgende paragraaf bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Verander- en innovatiemanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Verander- en innovatiemanagement: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding kun je afronden zo’n 6 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. Basisopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Soms is een passende Verander- en innovatiemanagement vooropleiding noodzakelijk. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18 plus-examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de opleidingspagina check je alle relevante details omtrent de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van scholen als bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze opleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Zone College. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als NIMA. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Verander- en innovatiemanagement klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek vind je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Met jouw online lesomgeving is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, geluidsbestanden, video’s, oefenexamens, webinars. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-verander-en-innovatiemanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2021

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dat gaat van Sociale psychologie tot aan Sociaal Zekerheidsrecht, en tegenwoordig dus ook de Verander- en innovatiemanagement zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn privé situatie? In onderstaande paragraaf kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Kies uit meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Vandaag nog van start met jouw studie
 5. NHBO: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een thuisstudie Verander- en innovatiemanagement online versneld volgen doe je vanaf €534,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Advies van de adviseur: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juni 2021). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een studie die iets bijdraagt aan je toekomstige werkveld (of huidige functie). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De opleiding vormt een bijdrage voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (per jaar) tot een max van €15k.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De reden hiervoor? Je organisatie kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Vaak is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Verander- en innovatiemanagement. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Heb of krijg je in je werk, bijvoorbeeld als manager of projectleider, te maken met (sterk) veranderende omstandigheden en innovatieprojecten? Kies dan voor de praktijkgerichte opleiding Verander- en innovatiemanagement. Je leert welke soorten veranderingen er zijn en hoe je kunt inspelen op en kunt adviseren bij veranderingen binnen een organisatie. Verder komt de communicatie bij veranderingen aan bod en wordt behandeld hoe medewerkers gemotiveerd kunnen worden over het belang van duurzaam ondernemen binnen het organisatiebeleid. Na afloop kun je grote veranderingen en vernieuwingen binnen het bedrijf effectief managen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie