loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Masterclass Duurzaamheid

De masterclass Masterclass Duurzaamheid digitaal volgen? Dankzij onze vergelijkingstool vind je de meest interessante thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te groeien binnen het vakgebied Management en Leidinggeven. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk simpel en snel kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse aanbieders van thuisstudies als Fontys en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een master-thuisstudie Masterclass Duurzaamheid! Studeren in jouw eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze masterclass kun je al volgen vanaf €1047,00 bij een opleider als LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In juli 2022 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies Masterclass Duurzaamheid juli 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMasterclass Duurzaamheid3 maanden€1047,00Meer informatie
Masterclass Duurzaamheid vanuit huis volgen

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding Masterclass Duurzaamheid online thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er bij jou ook speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met behulp van onze website vind je uitgebreide info over ontzettend veel opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Management en Leidinggeven? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Masterclass Duurzaamheid(duaal of voltijd). Binnen deze masterclass doe je belangrijke kennis op, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met je werk, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een masterclass Masterclass Duurzaamheid is niet ingewikkeld. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt je lesstof bestuderen en toetsen / examens maken. Vanzelf krijg je begeleiding van een vaste docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele tarieven Masterclass Duurzaamheid thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online master-thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je digitaal raadplegen op een PC, smartphone of iPad. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Masterclass Duurzaamheid wordt al aangeboden vanaf €1047,00 via LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal Hollanders willen vanuit huis studeren. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? In de volgende paragraaf vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Masterclass Duurzaamheid thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn masterclass?
Het grote gemak van een thuiscursus Masterclass Duurzaamheid: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Niet veel later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit verschilt per opleiding). De masterclass kun je afronden grofweg 3 maanden. Als je veel tijd hebt kan het soms nog een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ambieer je een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Normaal gesproken is een relevante Masterclass Duurzaamheid vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de folder van de school lees je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze masterclass.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van bedrijven zoals Laudius zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Gilde Opleidingen. Ook krijgen deelnemers soms een gerenommeerd branchediploma zoals fitness trainer A. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Flink wat aanbieders hebben ook een Masterclass Duurzaamheid klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer sociale interactie, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn vaste startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via dit systeem vind je de meest handige tools voor je masterclass en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via deze portalen tref je zaken als praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s, oefeningen, het lesmateriaal, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-master-masterclass-duurzaamheid

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Dit varieert van Onderwijsassistent t/m AJAX Web Professional, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Masterclass Duurzaamheid zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? In het volgende hoofdstuk kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Altijd je eigen tempo
 2. LOI: Meer dan 90 jaar ervaring
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: Aanbevelingspercentage van 98%
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie Masterclass Duurzaamheid online versneld volgen is haalbaar rond de €1047,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende kosten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Advies van de adviseur: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepscursus waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • Het traject is belangrijk voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het moet gaan om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De totale kosten zijn ten minste €250,00 (jaarlijks). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Het doen van een deeltijd studie wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Jouw werkgever plukt ook de vruchten van jouw kennis. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus voor jullie beide relevant. Dikwijls wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Masterclass Duurzaamheid. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Onderwerpen als cradle-to-cradle, sustainable development goals en greenwashing staan hoog op de agenda binnen veel bedrijven. De masterclass Duurzaamheid gaat in op diverse aspecten van corporate sustainability. Daarbij is uitgebreid aandacht voor (bedrijfs)ethiek. Na afronding kun je jezelf met recht een ‘social entrepreneur’noemen.De masterclass Duurzaamheid maakt onderdeel uit van de opleiding Master of Business Administration (MBA) van LOI Hogeschool. Het behaalde certificaat kan bij doorstroming worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende module. Wel dien je aan de vooropleidingseisen van de MBA-opleiding te voldoen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie