nti logo header
  • NTI
  • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
  • NHA
  • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
  • Laudius
  • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
  • Thuiscursus.nl
  • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
  • ICT Trainingen
  • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Professioneel Webdesigner

De cursus Professioneel Webdesigner digitaal volgen? Dankzij deze thuisstudie vergelijker ontdek je een ruim aanbod aan thuisstudies, cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Opleiding. Je carrière een nieuwe impuls geven? Beginnen als ZZP’er? Of anderzijds zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk meteen veel gekozen studies en thuiscursussen van Hollandse opleiders als Laudius en start vandaag nog met jouw thuiscursus Professioneel Webdesigner! Een studie die past bij jouw niveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze cursus is er al vanaf €599,00 via LAUDIUS.

  • Je eigen studietempo bepalen.
  • Online account met studieplanning.
  • Een docent neemt de tijd voor jou.
  • Leer vaardigheden voor de praktijk.
  • De goedkoopste manier van studeren.
  • In april 2024 voor een voordelige prijs.

Aanbieders thuisstudie Professioneel Webdesigner april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSProfessioneel Webdesigner15 maanden€599,00Meer informatie
Professioneel Webdesigner online vanuit huis

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Professioneel Webdesigner flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Op deze website check je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Opleiding? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Professioneel Webdesigner(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Het is goed te doen samen met jouw functie, buitenschoolse activiteiten en een druk gezinsleven.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een cursus Professioneel Webdesigner is niet ingewikkeld. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

  1. Klik op een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
  2. Download de gratis studiegids of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
  3. Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
  4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
  5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de lesmaterialen doorkijken en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je ondersteund door een persoonlijke docent.
  6. Alles afgerond? Dan krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Professioneel Webdesigner thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat daar de reden voor is? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel informatie bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding Professioneel Webdesigner wordt al aangeboden vanaf €599,00 bij het instituut LAUDIUS. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

  • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
  • Een vakkundige begeleider van LAUDIUS.
  • Feedback van jouw docent of begeleider.
  • Toetsen maken, thuis of op locatie.
  • Met diploma / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot deel van de volwassenen kiezen voor een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Professioneel Webdesigner thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Professioneel Webdesigner: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je dikwijls dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus duurt plusminus 15 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een passende Professioneel Webdesigner vooropleiding een voorwaarde. Men kan ook kiezen voor een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder kun je terecht voor aanvullende informatie betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen zoals bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als SG De Rooi Pannen. Ook behaal je met een thuisstudie vaak een erkend branchediploma zoals fitness trainer A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
De meeste instanties faciliteren ook een Professioneel Webdesigner klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en je hebt meer een stok achter de deur. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dat portaal raadpleeg je alles voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving kun je terecht voor ondermeer praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden, oefeningen, oefenexamens. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-professioneel-webdesigner

Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere Personal Shopper tot en met Content marketing, en tegenwoordig dus ook de Professioneel Webdesigner zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn ambities? Hieronder vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

  1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
  2. LOI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
  3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
  4. Laudius: Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s
  5. Thuiscursus.nl: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Naast je baan een thuisstudie Professioneel Webdesigner online versneld volgen is mogelijk vanaf €599,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

  • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
  • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Houd er rekening mee: niet elke studie komt in aanmerking (april 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus / studie die relevant is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

  • De opleiding levert een bijdrage aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
  • Het moet gaan om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LAUDIUS.
  • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
  • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (per 12 maanden) tot een max van €15k.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Het doen van een deeltijd studie wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Waarom? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een training of beroepsopleiding via de werkgever doen is dus voor jullie beide relevant. Soms is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Professioneel Webdesigner. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Leer werken met de modernste technologieën op het gebied van webdesign. In een mum van tijd leer je hoe je een zeer professioneel ogende website maakt. Je kunt je creatief helemaal uitleven: combineer beeld, geluid, kleur en stijl en maak de interactieve websites waarvan je altijd hebt gedroomd. Een veelgevraagd diploma webdesigner biedt veel mogelijkheden!

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie