nti logo header
  • NTI
  • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
  • NHA
  • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
  • Laudius
  • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
  • Thuiscursus.nl
  • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
  • ICT Trainingen
  • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Interieurontwerpen en styling

De hobby cursus Interieurontwerpen en styling flexibel vanuit huis volgen? Aan de hand van de vergelijker van thuisstudies bekijk je toonaangevende thuiscursussen en studies gerelateerd aan Huis en Tuin. Wil je hogerop in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of gewoon een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Doorzoek en vergelijk zonder problemen de beste thuisstudies van erkende opleiders als Scheidegger en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hobby thuiscursus Interieurontwerpen en styling! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze hobby cursus is te koop vanaf €522,00 bij bijvoorbeeld LOI.

  • Geen vaste instapmomenten.
  • Met diploma, examen of certificaat.
  • Goede begeleiding en feedback.
  • Altijd 100% actuele lesstof.
  • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
  • In april 2024 aantrekkelijke acties.

Overzicht thuisstudies Interieurontwerpen en styling april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIInterieurontwerpen en styling9 maanden€522,00Meer informatie
Interieurontwerpen en styling online vanuit huis

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Interieurontwerpen en styling thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site kan helpen bij het vinden van een studie. Op deze website tref je een breed spectrum van zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Huis en Tuin? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Interieurontwerpen en styling. Met deze hobby cursus leer je de onderdelen van het vak, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, buitenschoolse activiteiten en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een hobby cursus Interieurontwerpen en styling gaat erg gemakkelijk. In het volgende stukje vind je alle details:

  1. Maak een keuze voor een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
  2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
  3. Ben je enthousiast? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
  4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
  5. De studie kan beginnen: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en examens doen of projecten uploaden. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een erkende docent.
  6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je het (branche)diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Hoeveel kost een Interieurontwerpen en styling thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hobby thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat daar de reden voor is? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding Interieurontwerpen en styling is er nu al vanaf €522,00 via het instituut LOI. De kosten worden gevormd door:

  • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
  • Een vakkundige begeleider van LOI.
  • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
  • Toetsen maken, thuis of op locatie.
  • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot deel van de Hollanders kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? Hieronder vind je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Interieurontwerpen en styling thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hobby cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Interieurontwerpen en styling: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De hobby cursus is vaak af te ronden in circa 9 maanden. In veel gevallen bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Kom je er even niet aan toe? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. De meeste (hobbymatige) cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een relevante Interieurontwerpen en styling vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids achterhaal je aanvullende informatie aangaande de toelatingseisen van deze hobby cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven als NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals HZ University of Applied Sciences. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een gerenommeerd branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene instellingen verstrekken ook een Interieurontwerpen en styling klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer achtergrondinformatie en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders werken met een online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles wat je nodig hebt voor jouw hobby cursus en heb je contact met jouw docent. In dit systeem tref je zaken als het lesmateriaal, oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-interieurontwerpen-en-styling

Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van Verkoopstylist (woningen Verkoopklaar Maken) tot een studie als MBO Medisch receptionist/telefonist, en nu dus ook de Interieurontwerpen en styling zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan op mijn wensen en situatie? Hieronder vind je een opsomming met de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

  1. NHA: Met persoonlijke begeleiding
  2. LOI: Studie in jouw eigen tempo afronden
  3. NTI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
  4. Laudius: De unieke Stap voor stap methode
  5. Thuiscursus.nl: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Zelf een thuisstudie Interieurontwerpen en styling online versneld volgen kan voor een bedrag van €522,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze posten zijn aftrekbaar van de belasting:

  • Instellingscollegegeld of cursusgeld
  • Vakliteratuur en studieboeken

Let op: er gelden strenge regels (april 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepscursus die van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

  • De opleiding is relevant voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
  • Het gaat om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
  • De onkosten niet door je baas worden betaald.
  • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Je werk / collega kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een relevante opleiding via de werkgever starten heeft dus veel verschillende voordelen. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Interieurontwerpen en styling. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

De LOI-cursus Interieurontwerpen en –styling is de ideale keuze voor iedereen die graag met interieur en styling bezig is of anderen advies wil kunnen geven op interieurgebied. Wil je van je huis of kantoor een sfeervol geheel maken, een bepaalde uitstraling creëren of een interieur dat helemaal past bij de bewoners? Dan is deze interieurontwerpen en –styling cursus een aanrader. De cursus Interieurontwerpen en –styling besteedt aandacht aan interieurstijlen en het inrichten van een interieur waarin alles klopt. Na afloop van de cursus Interieurontwerpen en –styling heb je kennis opgedaan waar je je leven lang iets aan hebt. Ook zul je ontdekken dat je, door je deskundigheid, meer plezier zult beleven aan je eigen interieur!

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie