nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Intercedent

De mbo cursus Intercedent zelfstandig thuis volgen? D.m.v. onze vergelijkingstool lees je alles over goed aangeschreven thuiscursussen en studies gerelateerd aan Human Resource Management – HRM. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Bekijk en vergelijken eenvoudig populaire opleidingen en thuisstudies van Nederlandse instellingen als NCOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een mbo thuiscursus Intercedent! Een opleiding die past bij je denkniveau, studiematerialen online toegankelijk, en topdocenten uit het vak. Deze mbo cursus is er al vanaf €545,00 bij LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Opleiders thuisstudie Intercedent juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIIntercedent (SEU)5 maanden€545,00Meer informatie
NHAIntercedent6 maanden€349,00Meer informatie
Intercedent (SEU) vanuit huis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Intercedent flexibel thuis volgen

Wil jij promotie maken? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, iedereen kan studeren en leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze vergelijkingssite is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker check & vergelijk je ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Human Resource Management – HRM? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Intercedent (SEU)(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze mbo cursus doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met een drukke baan, vrijwilligerswerk en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een mbo cursus Intercedent is eenvoudiger dan jij denkt. Hieronder geven we hierop een korte toelichting:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Uiteraard wordt je bijgestaan door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele tarieven Intercedent thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online mbo thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat is hiervan de reden? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met jouw macbook, ipad of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Intercedent (SEU) kun je bestellen vanaf €545,00 via bijvoorbeeld LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en de enorme keuze in studies en cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het niveau niet te hoog? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige Intercedent (SEU) thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn mbo cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Intercedent: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De mbo cursus kost je zo’n 5 maanden. In veel gevallen kan je het ook sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO-studie of master? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In de regel is een passende Intercedent vooropleiding een voorwaarde. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder tref je aanvullende informatie over de toelatingseisen van deze mbo cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven als bijvoorbeeld LOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Hogeschool NCOI. Daarbij krijgen deelnemers soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere onderwijsinstellingen geven ook een Intercedent klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, direct antwoord op vragen en de examenhulp (bespreken van de vragen). Wat minder positief is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dit systeem vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je mbo cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, video’s, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-intercedent

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Van Antiek en Oude Kunst tot aan Programmeren in JavaScript, en dus ook de Intercedent zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn doelen en wensen? Hieronder vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: De beste prijs-kwaliteitverhouding
 2. LOI: Al meer dan 90 jaar voorop in onderwijs
 3. NTI: Zowel thuis als klassikaal
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Altijd antwoord binnen 48 uur
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Intercedent (SEU) online versneld volgen is realistisch vanaf €545,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante onderdelen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Belangrijk: er gelden strenge regels (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die gericht is op de baan van je toekomst (of huidige werk). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie een meerwaarde is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt zijn minimaal €250,00 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Waarom? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Ook kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever doen is dus een win-win situatie. Vaak stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Intercedent. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Op zoek naar een leuke en afwisselende baan op het gebied van arbeidsbemiddeling waarin je sociale vaardigheden heel belangrijk zijn? Dan is de cursus Intercedent een aanrader. Tijdens deze cursus leer je onder andere meer over werving en selectie, de belangrijkste wet- en regelgeving en over het begeleiden van flexwerkers. Na afloop ga je aan de slag als intercedent of recruiter en houd je je bezig met het zoeken, selecteren en werven van sollicitanten voor een geschikte functie. Jij zorgt ervoor dat de juiste kandidaat aan de juiste baan gekoppeld wordt. Een intercedent is een echte netwerker en kan snel schakelen tussen verschillende niveaus. Zo kun je ’s ochtends een gesprek hebben met een hovenier en dezelfde middag met de directeur van een groot commercieel bedrijf. In deze functie zijn sociale vaardigheden dan ook minstens zo belangrijk als commercieel inzicht.Deze cursus is ontwikkeld op basis van de MBO-opleiding Intercedent en wordt afgerond met het branche erkende SEU-examen. Met het SEU-diploma heb je een streepje voor als jij je loopbaan een impuls wilt geven in human resources, personeels- of advieswerk.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie