loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Webanalyse

De functiegerichte opleiding Webanalyse digitaal volgen? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl ontdek je goed aangeschreven thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Marketing – Communicatie en Sales. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of misschien een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Bekijk en vergelijken meteen veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende afstandsopleiders als Scheidegger en schrijf je vandaag nog in voor een functiegerichte thuisopleiding Webanalyse! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze functiegerichte opleiding is er al vanaf €298,00 bij een opleider als LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Volledig online studeren.
 • Uitstekende docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In december 2020 leuke welkomstkorting.

Overzicht met thuisstudies Webanalyse december 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LOIWebanalyse2 maanden€298,00Meer informatie
Webanalyse zelf thuis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Webanalyse thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw niveau ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Met behulp van onze website check & vergelijk je een scala aan cursussen en beroepsopleidingendie jou helpen naar jouw volgende doel. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Webanalyse(duaal of voltijd). In deze functiegerichte opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige baan, muzikale bezigheden en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Kiezen voor een functiegerichte opleiding Webanalyse gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan vind je alle details:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen.
 5. Het leren gaat beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en huiswerk inleveren. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de huidige kosten van een Webanalyse thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online functiegerichte thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving op een computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder dure docenten. Normaal gesproken is er een vast aanspreekpunt aanwezig voor ondersteuning en advies. De opleiding Webanalyse is er al vanaf €298,00 via bijv. LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Met diploma / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot aantal arbeiders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De maximale vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het wat voor mij? Hieronder behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige Webanalyse thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de functiegerichte opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Webanalyse: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms kan het alleen met digitale middelen). De functiegerichte opleiding kun je afronden pakweg 2 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO-studie of master? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In sommige gevallen is een dergelijke Webanalyse vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof een ECV-certificaat. In de gratis studiegids check je extra info betreffende de toelatingseisen van deze functiegerichte opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders als bijvoorbeeld NCOI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze opleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Netherlands Maritime University. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief A. Bij afronding van een kortlopende cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Zo kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Diverse instellingen geven ook een Webanalyse klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Er zijn ook nadelen: je moet jouw agenda erop aanpassen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je functiegerichte opleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In de digitale leeromgeving zoek je ook naar oefenexamens, webinars, video’s, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-webanalyse

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2020

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Van HBO Back-end Java developer tot bijvoorbeeld HBO Organiseren van bedrijfsprocessen, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Webanalyse zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn privé situatie? Bijgaand kun je meer vinden over de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Officieel erkend diploma
 2. LOI: Handige live webcolleges
 3. NTI: Beginnen wanneer jij dat wil
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. NHBO: Examen afleggen is inbegrepen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een professionele thuisstudie Webanalyse online volgen kan al vanaf €298,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze kosten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Opgelet: er gelden strenge regels (december 2020). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepscursus die relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De thuisopleiding is van belang voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten zijn ten minste €250 (per jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via jouw bedrijf volgen is dus een win-win situatie. Regelmatig is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Webanalyse. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Voor iedereen die een carrière in online marketing ambieert is de cursus Webanalyse een must. Online marketing is niet meer weg te denken uit de marketingmix en vrijwel alle bedrijven zetten internet in om hun klanten te bereiken. Maar hoe krijg je inzicht in het rendement van bijvoorbeeld mobile marketing, de website of social media marketing? De cursus Webanalyse gaat hier uitgebreid op in. In korte tijd leer je alles over het analyseren en optimaliseren van online campagnes en websites. Je leert het softwarepakket Google Analytics gebruiken voor webanalyse. Na afloop kun je het online marketingbudget efficiënter inzetten en haal je meer rendement uit online marketing.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie