nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Beïnvloedingspsycholoog

De cursus HBO Beïnvloedingspsycholoog comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker bekijk je een ruim aanbod aan thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein Opleiding. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk zonder problemen veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende instellingen als LOI en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus HBO Beïnvloedingspsycholoog! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is beschikbaar vanaf €1899,00 bij onder andere LAUDIUS.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In december 2023 met introductie-aanbieding.

Overzicht thuisstudies HBO Beïnvloedingspsycholoog december 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSHBO Beïnvloedingspsycholoog8 maanden€1899,00Meer informatie
HBO Beïnvloedingspsycholoog digitaal vanuit huis

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding HBO Beïnvloedingspsycholoog op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat je denkniveau ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site is daarbij het ideale startpunt. Hier kom je in aanraking met een grote variëteit aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Opleiding? Een goede optie is de online thuisstudie HBO Beïnvloedingspsycholoog(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, vrijetijdsbesteding en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Van start gaan met een cursus HBO Beïnvloedingspsycholoog gaat erg gemakkelijk. In het volgende stukje kan je er alles over lezen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Bij alle opleiders wordt je ondersteund door een vakkundige docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actueel tarief HBO Beïnvloedingspsycholoog thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat is hiervan de reden? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet met jouw PC, smartphone of iPad. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding HBO Beïnvloedingspsycholoog kun je bestellen vanaf €1899,00 bij het instituut LAUDIUS. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De studiestof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van LAUDIUS.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Snel en efficiënt thuis studeren

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Meer en meer medewerkers kiezen voor een studie aan huis. De maximale vrijheid en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? Hierna besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige HBO Beïnvloedingspsycholoog thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus HBO Beïnvloedingspsycholoog: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is niet altijd verplicht). De cursus kost je pakweg 8 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Even studeren op een lager pitje? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Gaat het om een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een specifieke HBO Beïnvloedingspsycholoog vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor ruime info ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen als bijvoorbeeld Fontys worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Hogeschool der Kunsten Den Haag. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een waardevol branchediploma als NL Actief A. Bij een deel van de (hobby)cursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene onderwijsinstellingen verstrekken ook een HBO Beïnvloedingspsycholoog klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder prettig: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In dit systeem check je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: video’s, oefeningen, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden. Ook kan je opdrachten uploaden, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-beinvloedingspsycholoog

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2023

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Van HBO Longziekten tot aan Associate degree Management, en nu dus ook de HBO Beïnvloedingspsycholoog zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn wensen en situatie? In onderstaande paragraaf lees je over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Slimme kennistrainer maakt leren nog makkelijker
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Grote online-community
 5. Thuiscursus.nl: 10% vroegboekkorting bij inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Beïnvloedingspsycholoog online volgen kan al vanaf €1899,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze producten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Niet vergeten: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (december 2023). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus is belangrijk voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LAUDIUS.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoezo? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Soms mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Beïnvloedingspsycholoog. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Het opdoen en hebben van kennis over “het onbewuste” is voor iedereen, zowel werk als privé, van onschatbare waarde. Dit omdat jij en ik meer dan 8000 beslissingen per dag maken en ons onbewuste deze voor meer dan 99% beïnvloedt. Welke onbewuste interne denkprocessen doorlopen mensen? Hoe kun jij deze processen zo beïnvloeden dat er gegarandeerd het gewenste resultaat uit voortvloeit?

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie