loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Business Engels

De cursus Business Engels flexibel vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker vind je erkende thuisstudies en cursussen gerelateerd aan Opleiding. Wil je hogerop in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Ga direct van start en vergelijk simpel en snel professionele opleidingen en thuisstudies van respectabele instellingen als NHA en start vandaag nog met jouw thuiscursus Business Engels! Een studie die past bij jouw niveau, studiematerialen online toegankelijk, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is te bestellen vanaf €449,00 bij LAUDIUS.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In oktober 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Vergelijk thuisstudies Business Engels oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSBusiness Engels9 maanden€449,00Meer informatie
Business Engels thuis volgen

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Business Engels thuis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er ook bij jou speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze thuisstudie-vergelijker kan jou hierbij helpen. Hier check je een grote variëteit aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Opleiding? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Business Engels(duaal of voltijd). In deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, culturele activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Kiezen voor een cursus Business Engels regel je razendsnel online. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en examens doen of projecten uploaden. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de huidige kosten van een Business Engels thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding Business Engels kan men aanschaffen vanaf €449,00 via bijvoorbeeld LAUDIUS. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De studiestof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LAUDIUS.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Binnen no-time een echte opleiding starten

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot aantal jongeren zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? In het overzicht hierna geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Business Engels thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Business Engels: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (indien gewenst). De cursus is vaak af te ronden in grofweg 9 maanden. Meestal hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ambieer je een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Normaal gesproken is een toepasbare Business Engels vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder vind je ruime info omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders zoals bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit wil zeggen dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC Da Vinci College. Tevens levert de instelling vaak een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Veel onderwijs-aanbieders geven ook een Business Engels klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt ervaringen en kennis delen een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je moet het veel beter plannen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, video’s, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-business-engels

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Bijvoorbeeld Vrij tekenen tot een studie als HBO Front-end developer, en dus ook de Business Engels zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn ambities? In onderstaande paragraaf behandelen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Taalcursussen, beroepsopleidingen en VO
 2. LOI: Duizenden tevreden studenten
 3. NTI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Business Engels online volgen kan al vanaf €449,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Let op: er zijn wel strenge voorwaarden (oktober 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De studie draagt direct bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LAUDIUS.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De totale kosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Jouw baas kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Ook mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw werkgever afronden heeft pluspunten voor beide partijen. Binnen veel organisaties is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Business Engels. Ga eens om tafel met jouw manager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Werk je voor een internationaal bedrijf, of wil je met je eigen bedrijf de grens over gaan, en beschik je al over een goede basiskennis van de Engelse taal? Dan is deze cursus perfect voor jou! De cursus Business Engels leidt op voor een erkend diploma en leert je alles wat je nodig hebt om op internationaal niveau zaken te doen.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie