loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie DJ Muziekproducer worden

De hobby cursus DJ Muziekproducer worden op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met Thuisstudiezoeken.nl tref je een ruim aanbod aan thuiscursussen en studies in het vakgebied van Muziek. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of juist een cursus om je kennis te verbreden? Pak dit moment en vergelijk eenvoudig veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van Nederlandse onderwijsaanbieders als Scheidegger en start vandaag nog met jouw hobby thuiscursus DJ Muziekproducer worden! Een studie die past bij jouw niveau, up-to-date lesmateriaal, en de beste docenten. Deze hobby cursus is te bestellen vanaf €249,00 via o.a. NHA.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Flexibele docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In oktober 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Opleiders thuisstudie DJ Muziekproducer worden oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHADJ Muziekproducer worden6 maanden€249,00Meer informatie
DJ Muziekproducer worden online vanuit huis

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding DJ Muziekproducer worden flexibel thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website helpt jou graag met de volgende stap. Met onze vergelijker vergelijk je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Muziek? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie DJ Muziekproducer worden. Met deze hobby cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een hobby cursus DJ Muziekproducer worden is eenvoudiger dan jij denkt. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben jij overtuigd? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op zelfgekozen momenten je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele tarieven DJ Muziekproducer worden thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online hobby thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding DJ Muziekproducer worden kun je al volgen vanaf €249,00 via o.a. NHA. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De examens (soms op locatie).
 • Met diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Steeds meer volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn ambities? Hieronder besteden we aandacht aan enkele prangende vragen rondom zelfstandige DJ Muziekproducer worden thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hobby cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus DJ Muziekproducer worden: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Niet veel later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hobby cursus duurt pakweg 6 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding vereist?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je op zoek naar een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een specifieke DJ Muziekproducer worden vooropleiding een harde eis. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de beschrijving van de opleiding bekijk je alle relevante details inzake de toelatingseisen van deze hobby cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders zoals bijvoorbeeld Laudius voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Drenthe College. Daarnaast kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
De meeste onderwijs-bedrijven beschikken over een DJ Muziekproducer worden klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders werken met een online leeromgeving. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw hobby cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze speciale omgeving vind je onder andere video’s, geluidsbestanden, webinars, oefenexamens, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-dj-muziekproducer-worden

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dat gaat van Associate degree Rechten – specialisatie Civielrecht tot Arduino Programmeren, en je kunt nu dus ook kiezen voor de DJ Muziekproducer worden zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn privé situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Locaties door heel Nederland
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een professionele thuisstudie DJ Muziekproducer worden online volgen kan al vanaf €249,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Belangrijk: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (oktober 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding waarmee je vakkennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie bedragen minimaal €250 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe zit dit? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Soms stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding DJ Muziekproducer worden. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

DJ worden? Bereid je optimaal voor met deze Muziekproducer&DJ cursus! Wil jij DJ worden en droom je ervan om op een podium zowel populaire liedjes als je eigen nummers ten gehore te brengen? Wil jij aan de slag als muziekproducer zodat je je creativiteit kwijt kunt in zelfgemaakte tracks? Met de cursus DJ&Muziekproducer Worden leer je dit allemaal. Misschien ben jij wel de volgende Martin Garrix?! Wanneer jij ervan droomt om carrière te maken als DJ, dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Met onze DJ opleiding kun jij je namelijk optimaal voorbereiden op alle facetten van het muziek producen. Hoe word je DJ of muziekproducer? Het begint natuurlijk allemaal met het maken van een track. Je voegt de verschillende onderdelen van het nummer toe (zoals een melodie, bas en eventuele effecten en extra instrumenten), waarna de track wordt afgemixt. Dit doe je allemaal in het muziekprogramma MAGIX Music Maker Plus, waarin je tijdens deze DJ cursus wegwijs wordt gemaakt. Ook ga je aan de slag met het programma Rekordbox, waarmee je jouw eigen DJ set kunt samenstellen. Wil je succes behalen met je zelfgemaakte nummer? Dan zul je het ook op de juiste manier in de markt moeten zetten. De DJ&Muziekproducer opleiding neemt je mee in het gehele proces om je track onder de mensen te brengen. Ga jij je track op Spotify of misschien zelfs op de radio krijgen? Een praktijkgerichte DJ cursus In de DJ cursus ga je aan de slag met duidelijke leerstof die jou zal opleiden tot DJ en muziekproducer. Tijdens de opleiding kun je je composities laten beoordelen door een professionele DJ. Je leert niet alleen de theorie van hoe je een track maakt, maar je gaat het juist daadwerkelijk in de praktijk toepassen. De gehele DJ cursus is praktijkgericht opgezet, dus nadat je de opleiding met succes hebt afgerond, kun je ook daadwerkelijk beginnen met het produceren van je eigen muziek. Jij weet straks hoe je thuis een muziekproductie maakt, wat je moet doen om deze in de markt te zettenén je weet hoe je een optreden kunt opzetten. Gratis software: MAGIX Music Maker Plus voor Windows Bij de DJ cursus ontvang je het extra uitgebreide softwarepakket MAGIX Music Maker Plus t.w.v.?59,- cadeau. Met deze software kun jij meteen aan de slag met het maken van je eigen muziekproducties. In samenwerking met DJ school&XZATIC Deze DJ cursus is ontwikkeld in samenwerking met DJ en producer XZATIC, oftewel Michiel de Jong. Zijn muziek wordt door de internationale top gedraaid. Denk aan Armin van Buuren, Paul Oakenfield en Paul van Dyk. Ook is er een samenwerking met de DJ School. Deze school is ook bekend van diverse media. Een aantal DJ School studenten draait inmiddels in grote clubs en discotheken. Al die ervaring is verwerkt in onze nieuwe cursus. Voor wie is deze opleiding geschikt? Ben jij geïnteresseerd in het maken van tracks? Wil jij als muziekproducer je eigen muziek creëren en wil je deze on stage als DJ ten gehore brengen voor volle zalen? Dan is deze Muziekproducer&DJ opleiding geschikt voor jou.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie