nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Instagram

De cursus Instagram comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met talloze thuisstudies, cursussen en trainingen waarmee jij verder komt binnen het domein Photography & Media. Wil je hogerop in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een cursus om je kennis te verbreden? Bekijk en vergelijken moeiteloos populaire zelfstudies en thuiscursussen van erkende aanbieders van thuisstudies als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Instagram! Studeren in jouw eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en de beste docenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €209,00 bij Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In mei 2024 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies Instagram mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlInstagram (Professioneel)3-6 maanden€209,00Meer informatie
Instagram (Professioneel) digitaal vanuit huis

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Instagram op eigen tempo vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze vergelijkingssite helpt jou graag met de volgende stap. Op deze website vergelijk je een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein Photography & Media? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Instagram (Professioneel)(duaal of voltijd). Via deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met je werk, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een cursus Instagram gaat sneller dan je denkt. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of neem direct een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een Instagram thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom zijn de kosten zo laag? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel van de documentatie open je gewoon via internet op een telefoon of PC (ook tablets). Verder heb je geen reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig voor ondersteuning en advies. De opleiding Instagram (Professioneel) kun je al volgen vanaf €209,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De lesstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn doelen? Hieronder besteden we aandacht aan de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Instagram (Professioneel) thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Instagram: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De cursus is vaak af te ronden in circa 3-6 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Basisopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat het om een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is een relevante Instagram vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling check je de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsaanbieders zoals o.a. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Alfa-college. Daarnaast krijgen deelnemers soms een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zodoende zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Diverse opleidershebben ze mogelijkheid voor een Instagram klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders werken met een online leeromgeving. Hier download je de meest handige tools voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, webinars. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-instagram

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Onder andere MBO Werken met chronische zorgvragers en ouderen tot bijvoorbeeld Basisopleiding Verzorgende IG, en sinds kort dus ook de Instagram zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Uitstekende recensies van studenten
 3. NTI: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 4. Laudius: Optioneel afsluiten met Open Boek examen
 5. Thuiscursus.nl: Allround opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

De thuisstudie Instagram (Professioneel) online versneld volgen is realistisch vanaf €209,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante kosten kun je aftrekken:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (mei 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • Het traject een meerwaarde is voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • Jouw totale kosten bedragen minimaal €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een relevante opleiding via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Dikwijls mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Instagram. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Instagram is niet meer weg te denken binnen een hedendaagse marketingstrategie. Kennis van deze veelgebruikte app is dan ook essentieel voor elk bedrijf. Wil jij weten hoe je Instagram professioneel inzet en zo de aandacht van klanten trekt op een van de grootste social media-kanalen? Dan is deze dagopleiding de uitgelezen kans!

Via Instagram bereik je een scala aan mensen en toon je jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier. Na deze cursus weet je hoe je een professioneel account aanmaakt, aanvult aan de hand van een sterk uitgedacht contentplan en hoe je volgers lokt én houdt. Ook leer je over het gebruik van geschikte filters en hashtags.

Go viral en zie binnen de kortste keren het positieve effect op jouw omzet!


Content
 • Hoe werkt Instagram?
 • Het maken en uploaden van foto´s met je smartphone
 • Instant opvallen met een unieke stijl en duidelijke content
 • Alles over de tools: van filters, over geo-tagging, tot hashtags
 • Comments en favorites
 • Het maken en uploaden van video´s met je smartphone
 • Instagram als ultieme marketingtool: volgen en gevolgd worden
 • Viraal gaan

Competences
 • Jij weet perfect hoe Instagram werkt
 • Jij weet hoe, wanneer, maar vooral ook wélke foto’s je het beste gebruikt
 • Je bewerkt afbeeldingen als een echte pro met de juiste filters
 • Jij weet hoe je geo-tagging en hashtags correct toepast en zo je vindbaarheid optimaliseert
 • Wie volg je en wie niet? Jij weet wie interessant is en hoe je met favorieten werkt
 • Je gebruikt vlotjes Instagram Stories en andere Instagramtools

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie