loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Professional organizer

De cursus Professional organizer comfortabel vanuit huis volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl vind je een ruim aanbod aan thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Secretarieel en Support. Een nieuwe stap in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Ga direct van start en vergelijk heel eenvoudig de beste thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als NTI en start vandaag nog met jouw thuiscursus Professional organizer! Op een flexibele manier studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €690,00 via LOI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Uitstekende docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In oktober 2022 voordelig geprijsd.

Vergelijking van thuisstudies Professional organizer oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIProfessional organizer10 maanden€690,00Meer informatie
Thuiscursus.nlProfessional Organizer3-6 maanden€475,00Meer informatie
Professional organizer online vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Professional organizer zelfstandig thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw situatie ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. Onze thuisopleiding-vergelijker komt dan om de hoek kijken. Middels onze vergelijker vergelijk je een scala aan cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Secretarieel en Support? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Professional organizer. Met deze cursus leer je de onderdelen van het vak, volledig op jouw eigen tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige werk, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt het precies?
Inschrijven voor een cursus Professional organizer gaat sneller dan je denkt. In het volgende stukje geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Download de gratis studiegids of kies de optie voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en toetsen / examens maken. Vanzelf ontvang je regelmatig feedback van een ervaren docent.
 6. Na het afronden van de studie ontvang je een certificaat of diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijs Professional organizer thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat daar de reden voor is? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Doorgaans is er een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Professional organizer wordt al aangeboden vanaf €690,00 bij bijvoorbeeld LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel Nederlanders zien hun kansen in een zelfstudie. Het zelf kunnen bepalen en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? Hieronder beantwoorden we de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Professional organizer thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Professional organizer: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De cursus duurt gemiddeld 10 maanden. Dikwijls bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Basisopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Ambieer je een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Vaak is een toepasbare Professional organizer vooropleiding vereist. Het kan ook gaan om een 21-plus toets of een ECV-certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling tref je meer informatie omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van scholen als o.a. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit wil zeggen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Hogeschool Inholland. Ook behaal je met een thuisstudie vaak een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Een aanzienlijk deel van de instanties verstrekken ook een Professional organizer klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Het minpunt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De populaire opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving vind je onder andere webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, het lesmateriaal, oefeningen. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-professional-organizer

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Bijvoorbeeld Bedrijfsfilosofie tot een opleiding als Cateraar, en nu dus ook de Professional organizer zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn aspiraties? In het volgende hoofdstuk vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Locaties door heel Nederland
 2. LOI: Beginnen wanneer jij dat wil
 3. NTI: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Duizenden tevreden studenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Professional organizer online versneld volgen kost om en nabij de €690,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke producten mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Opgelet: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (oktober 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding is geschikt voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Soms heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Professional organizer. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Iedereen kent wel iemand die moeite heeft om zijn of haar huis of dagelijks leven te op orde te brengen of te houden. Soms is drukte, stress of een ingrijpende gebeurtenis de oorzaak. Anderen vinden het gewoon lastig om structuur aan te brengen en overzicht te houden.Als professional organizer kun je veel betekenen voor deze mensen. Je biedt hulp en ondersteuning bij het (her)vinden van structuur. Zo kun je bijvoorbeeld helpen om iemands huis op te ruimen of overzichtelijker in te richten, of help je je klant om zijn tijd beter in te delen en zo meer balans te vinden. Ook op de zakelijke markt wordt steeds vaker een beroep gedaan op professional organizers. Bijvoorbeeld bij het organiseren van kantoorruimtes, het creëren van overzicht of het efficiënter indelen van tijd en werkzaamheden.De cursus is erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Je weet dan ook zeker dat je opleiding goed aansluit bij de praktijk.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie