loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Programmeren voor Android

De cursus Programmeren voor Android op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door de vergelijker van thuisstudies check & vergelijk je toonaangevende thuisstudies en cursussen in de categorie Talen. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig populaire studies en thuiscursussen van Nederlandse afstandsopleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Programmeren voor Android! Een studie die past bij jouw niveau, een gratis proefles volgen, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is er al vanaf €290,00 via LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In oktober 2022 scherpe kortingen.

Overzicht thuisstudies Programmeren voor Android oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIProgrammeren voor Android10 maanden€290,00Meer informatie
Programmeren voor Android digitaal vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Programmeren voor Android op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat je denkniveau ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze vergelijkingssite kan jou hierbij helpen. Met behulp van onze website check & vergelijk je een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Talen? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Programmeren voor Android. Met deze cursus doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, vrijwilligerswerk en jouw gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Beginnen met een cursus Programmeren voor Android is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alle gegevens compleet zijn wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond volgt natuurlijk een passende diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele kosten Programmeren voor Android thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal met een macbook, ipad of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Wel heb je een persoonlijke begeleiderdie helpen bij vragen en problemen. De opleiding Programmeren voor Android wordt al aangeboden vanaf €290,00 bij het instituut LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Veel medewerkers kiezen voor een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder behandelen we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Programmeren voor Android thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Programmeren voor Android: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De cursus heeft een looptijd van zo’n 10 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Basisopleidingen en cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben jij van plan te starten met een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een toepasbare Programmeren voor Android vooropleiding vereist. Een andere methoden kan zijn een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. Op de opleidingspagina check je meer informatie over de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsaanbieders als Nationale Handelsacademie (NHA) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We kunnen dus zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een echt branchediploma als NL Actief A. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze is het voor iedereen duidelijk dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Het gros van de instellingen beschikken over een Programmeren voor Android klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de goede en individuele ondersteuning en je hebt meer een stok achter de deur. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek vind je snel alles voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Met jouw online lesomgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-programmeren-voor-android

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan Blockchain fundamentals tot een opleiding als Eigen Slagerij Starten, en uiteraard ook de Programmeren voor Android zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn privé situatie? In het volgende hoofdstuk vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Slimme kennistrainer maakt leren nog makkelijker
 3. NTI: Hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: All-inclusive prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een thuisstudie Programmeren voor Android online volgen kan al vanaf €290,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste producten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: niet elke studie komt in aanmerking (oktober 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus of studie waarbij je competenties leert voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • Jouw totale kosten beslaan het minimum van €250 (p/jaar), oplopend tot €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoezo? Het bedrijf waar je werkt kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever starten is dus een win-win situatie. In de regel kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Programmeren voor Android. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Roemeens hoor je steeds vaker in multicultureel Nederland. Voor wie in zijn of haar werk te maken heeft met de Roemeense taal of op vakantie gaat naar Roemenië, is de LOI-cursus Roemeens zeker aan te raden. Met de cursus Roemeens van de LOI leer je op een leuke en slimme manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zo leer je onder andere de perfecte uitspraak, met behulp van luisterfragmenten ingesproken door “native speakers” en ga je de taal meteen oefenen met interactieve opdrachten. Na afloop zul je je dan ook zeker redden in het Roemeens.De cursus is in eenvoudig Engels geschreven en daardoor geschikt voor iedereen. Bovendien kun je rekenen op een intensieve begeleiding. Zo wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de Nederlandse en Engelse basisgrammatica en ontvang je gratis een woordenboek Engels-Nederlands.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie