loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Nieuwgrieks

De cursus Nieuwgrieks comfortabel vanuit huis volgen? Middels Thuisstudiezoeken.nl kom je in aanraking met de meest interessante thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein Talen. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of gewoon een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk eenvoudig professionele thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende afstandsopleiders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Nieuwgrieks! Studeren op je eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze cursus is te bestellen vanaf €490,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juli 2022 voordelig starten.

Vergelijking van thuisstudies Nieuwgrieks juli 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOINieuwgrieks10 maanden€490,00Meer informatie
Nieuwgrieks digitaal vanuit huis

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Nieuwgrieks op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Op welk niveau jij ook denkt; de mogelijkheden zijn enorm! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Met behulp van onze website kom je in aanraking met een breed spectrum van thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Talen? Een goede optie is de online thuisstudie Nieuwgrieks(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus doe je belangrijke kennis op, op jouw niveau en jouw tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met je werk, vrijwilligerswerk en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een cursus Nieuwgrieks kan moeiteloos via internet. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt lesstof en boeken doornemen en colleges terugkijken. Uiteraard wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actueel tarief Nieuwgrieks thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt open je gewoon via internet met jouw computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Nieuwgrieks kan men aanschaffen vanaf €490,00 bij o.a. LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer Nederlanders willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en het enorme aanbod zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Nieuwgrieks thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Nieuwgrieks: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je vaak al binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De cursus heeft een looptijd van pakweg 10 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding vereist?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Betreft het een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een dergelijke Nieuwgrieks vooropleiding vereist. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. In de beschrijving van de opleiding lees je alle noodzakelijke details over de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van aanbieders zoals bijvoorbeeld Laudius worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze studies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. CITAVERDE College. Daarbij kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op die manier maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
De meeste instellingen faciliteren ook een Nieuwgrieks klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden een online leeromgeving. In dit systeem vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars, geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefenexamens. Je kunt hier ook projecten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-nieuwgrieks

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2022

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Onder andere Assistent Controller t/m Mode Styling, Kleur en Imago, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Nieuwgrieks zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn wensen en situatie? Bijgaand benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Lesgeld terug als je niet slaagt
 2. LOI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 3. NTI: Probeer een gratis proefles
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Nieuwgrieks online versneld volgen is haalbaar rond de €490,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante kosten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opgelet: er gelden strenge regels (juli 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepscursus waarbij je competenties leert voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus heb je gekozen met het oog op jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het betreft een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per jaar), oplopend tot €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoezo? Je werk / collega kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. In de regel heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Nieuwgrieks. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Ga je graag naar Griekenland op vakantie en wil je goed kunnen communiceren met de Griekse bevolking? Dan is de LOI-cursus Nieuwgrieks een goede keuze!Met de cursus Nieuwgrieks van de LOI leer je op een leuke en slimme manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zo leer je onder andere de perfecte uitspraak, met behulp van luisterfragmenten ingesproken door “native speakers” en ga je de taal meteen oefenen met online animaties. Na afloop van de cursus Grieks kun je je prima redden in deze boeiende taal.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie