nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Salespsychologie

De cursus Salespsychologie op afstand volgen? Via onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over erkende thuiscursussen en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Opleiding. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of bijvoorbeeld een cursus om je kennis te verbreden? Bekijk en vergelijken gemakkelijk veel gekozen thuisopleidingen van toonaangevende onderwijsinstellingen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Salespsychologie! Op een flexibele manier studeren, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €1199,00 via o.a. LAUDIUS.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Flexibele docenten.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In september 2023 voordelige tarieven.

Vergelijk thuisstudies Salespsychologie september 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSSalespsychologie3 maanden€1199,00Meer informatie
Salespsychologie thuis volgen

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Salespsychologie flexibel vanuit huis starten

Groeien binnen je bedrijf? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw situatie ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website is daarbij het ideale startpunt. Hier vind je uitgebreide info over ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Opleiding? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Salespsychologie(duaal of voltijd). Binnen deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met een baan, hobby’s en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Kiezen voor een cursus Salespsychologie is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is het wat je had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt je lesstof bestuderen en colleges terugkijken. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een Salespsychologie thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal met een computer, iPad of smartphone. Verder heb je geen reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Salespsychologie volg je al vanaf €1199,00 via bijv. LAUDIUS. De kosten worden gevormd door:

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van LAUDIUS.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Veel mensen kiezen voor een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn ambities? Hieronder geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Salespsychologie thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Salespsychologie: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit verschilt per opleiding). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in om en nabij de 3 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat het om een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een toepasbare Salespsychologie vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de folder van de school kun je terecht voor alle relevante details aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van opleiders als o.a. NCOI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit houdt in dat deze thuisstudies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld TMO Fashion Business School. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kun je aantonen dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Een aanzienlijk deel van de aanbieders faciliteren ook een Salespsychologie klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn vaste startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders bieden een online leeromgeving. In dat portaal download je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving is er een verzameling geplaatst van webinars, oefenexamens, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-salespsychologie

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2023

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van HBO Privacy – AVG/GDPR t/m Tamil, en natuurlijk de Salespsychologie zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn situatie? In de beschrijving hierna kun je meer vinden over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 3. NTI: Locaties door heel Nederland
 4. Laudius: 2 weken geheel vrijblijvend proberen
 5. Thuiscursus.nl: Advies van consulenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een professionele thuisstudie Salespsychologie online versneld volgen is realistisch vanaf €1199,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Tip van de specialist: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2023). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LAUDIUS.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie bedragen minimaal €250 (per jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Ook mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Salespsychologie. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Het opdoen en hebben van kennis over “het Onbewuste” is voor Sales Managers en Marketeers van onschatbare waarde. Welke denkprocessen doorlopen jouw klanten? En nog belangrijker: hoe kun je deze processen zo beïnvloeden dat er bijna gegarandeerd een order uit voortvloeit? Hoe kun je als Sales Manager jouw account managers zo motiveren dat jullie orderportefeuille binnenkort uitpuilt?

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie