loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans

De cursus Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans zelfstandig thuis volgen? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl kom je in aanraking met erkende thuisstudies en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein Spoedcursussen. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk moeiteloos populaire opleidingen en thuisstudies van toonaangevende opleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans! Een opleiding die past bij je denkniveau, studiematerialen online toegankelijk, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €232,00 bij een opleider als NTI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In oktober 2022 goedkoop beginnen.

Overzicht thuisstudies Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTISpoedcursus Zakelijke communicatie Frans2 maanden€232,00Meer informatie
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Op welk niveau jij ook denkt; voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Met onze vergelijker check & vergelijk je een ruim aanbod thuisstudies, taal- en hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Spoedcursussen? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Jij kan studeren op deze manier combineren met een drukke baan, andere interesses en het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een cursus Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans is niet ingewikkeld. In onderstaand schema van onze studie-specialisten geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op eigen tempo het lesmateriaal doornemen en examens doen of projecten uploaden. Natuurlijk krijg je begeleiding van een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de kosten van een Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is het zo voordelig? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel van de documentatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans kan men aanschaffen vanaf €232,00 bij bijv. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van NTI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • De examens (soms op locatie).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot deel van de werkenden willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en de uitgebreide database met cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna bespreken we kort de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus heeft een studietijd van grofweg 2 maanden. In veel gevallen bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Normaal gesproken is een passende Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de gratis studiegids tref je de benodigde specificaties over de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van bedrijven zoals bijv. Scheidegger worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze afstandopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. ROC Midden Nederland. Tevens kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Diverse onderwijs-aanbieders hebben ook een Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De populaire opleiders werken met een online leeromgeving. Via internet bekijk je alles voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, webinars, oefenexamens, geluidsbestanden, video’s, praktijkvoorbeelden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-spoedcursus-zakelijke-communicatie-frans

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het aanbod in studies is enorm. Dit loopt van HBO Algemene economie tot en met Praktisch Leidinggeven, en dus ook de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele app
 3. NTI: Inclusief aanvullend lesmateriaal, zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Allround opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans online versneld volgen is realistisch vanaf €232,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Verplichte boeken en readers

Let op: er zijn wel strenge voorwaarden (oktober 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus is geschikt voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een studie, training of cursus via je werk beginnen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Heb je in je werk regelmatig te maken met Franstalige relaties? Professionaliseer je Franse vaardigheden en laat je zakelijke contacten versteld staan. Het lezen, schrijven, spreken en luisteren van de taal komt in deze spoedcursus uitgebreid aan de orde. In de online leeromgeving vind je alle geluidsbestanden en voorbeelddialogen. Zo oefen je de Franse taal zo optimaal mogelijk. Je kunt de cursus afsluiten met een mondeling en een schriftelijk examen op MBO-niveau. Wanneer je dit examen met een voldoende afrondt, zijn je communicatievaardigheden ontwikkeld op MBO-niveau.

Daarom kies je voor Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van het NTI:

 • Al in 2 maanden af te ronden
 • Praktijkgerichte cursus
 • Haal een waardevol MBO-certificaat
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie