nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Adobe Animate CC

De hbo opleiding Adobe Animate CC op je eigen tempo vanuit huis volgen? Met Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over alle erkende thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Grafische vormgeving en Multimedia. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Voor jezelf beginnen? Of meer iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk goede thuisopleidingen van Hollandse scholen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en begin morgen al met een hbo thuisstudie Adobe Animate CC! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en altijd de beste begeleiding. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €495,00 via o.a. LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In januari 2023 scherpe tarieven.

Vergelijking van thuisstudies Adobe Animate CC januari 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAdobe Animate CC5 maanden€495,00Meer informatie
Adobe Animate CC online vanuit huis

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Adobe Animate CC voordelig vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Op welk niveau jij ook denkt; de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Met onze vergelijker kom je in aanraking met een grote variëteit aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Grafische vormgeving en Multimedia? Een goede optie is de online thuisstudie Adobe Animate CC(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met jouw huidige werk, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een hbo opleiding Adobe Animate CC gaat sneller dan je denkt. In het stappenplan van ons studie-team zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of neem direct een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en examens doen of projecten uploaden. Logischerwijs ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een passend diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Hoeveel kost een Adobe Animate CC thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Wat daar de reden voor is? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof kun je digitaal raadplegen op jouw smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Natuurlijk bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding Adobe Animate CC is er nu al vanaf €495,00 via het instituut LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de Hollanders willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en de uitgebreide database met cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand geven we antwoord op de vragen die we het meest horen over zelfstandige Adobe Animate CC thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Adobe Animate CC: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (indien gewenst). De hbo opleiding kun je afronden circa 5 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben jij van plan te starten met een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In sommige gevallen is een specifieke Adobe Animate CC vooropleiding een harde eis. Echter kan het ook gaan om een 18-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding vind je meer informatie inzake de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van aanbieders zoals o.a. Laudius zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Op die manier weet je dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Stenden Hogeschool. Daarnaast levert de instelling vaak een officieel branchediploma als fitness trainer A. Bij korte cursussen en trainingen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan jij laten zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verschillende aanbieders beschikken over een Adobe Animate CC klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-adobe-animate-cc

Onderwijsinstellingen vergelijken januari 2023

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Van VMBO Frans tot HBO Management en economie, en sinds kort dus ook de Adobe Animate CC zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn doelen en wensen? Hieronder lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Volledige HBO-bachelor en MBO-opleidingen tot korte beroepsgerichte cursussen
 3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
 4. Laudius: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 5. Thuiscursus.nl: 10% vroegboekkorting bij inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Adobe Animate CC online versneld volgen is mogelijk vanaf €495,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante posten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Boeken of bepaalde software

Tip van de specialist: er gelden strenge regels (januari 2023). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een opleidingwaarbij je competenties leert voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus is belangrijk voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (p/jaar), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een relevante opleiding via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Binnen veel organisaties wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Adobe Animate CC. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Er is steeds meer vraag naar bewegende content. Denk aan infographics, animaties en video’s. Met bewegende content breng je snel een complexe boodschap over, een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Wil je interactieve animaties ontwerpen voor online gebruik? Kies dan voor de cursus Adobe Animate CC. Adobe Animate is een multimedia- ontwerp- en computeranimatieprogramma en wordt gebruikt om vectorafbeeldingen en animaties te ontwerpen voor o.a. televisieprogramma’s, online video’s, websites, webapplicaties en videogames. Tijdens deze cursus leer je alle ins en outs van het programma Adobe Animate.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie