loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Business English B2

De hbo opleiding Business English B2 flexibel en snel thuis volgen? Aan de hand van deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met toonaangevende thuisstudies, cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Talen. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Check en vergelijk direct tientallen relevante thuisstudies van betrouwbare scholen als Fontys en start vandaag nog met jouw hbo thuisstudie Business English B2! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €1116,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Behulpzame docenten.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In september 2022 goedkoop aangeboden.

Alle thuisstudies Business English B2 september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIBusiness English B24 maanden€1116,00Meer informatie
Business English B2 op eigen tempo thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Business English B2 op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw situatie ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. www.thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website vind je ontzettend veel cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Talen? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Business English B2(duaal of voltijd). Binnen deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een baan, buitenschoolse activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Aan de slag gaan met een hbo opleiding Business English B2 is online snel te regelen. In het volgende stukje kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond volgt natuurlijk een passende diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijs Business English B2 thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel informatie check je simpelweg digitaal met een macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Business English B2 kun je bestellen vanaf €1116,00 bij het instituut LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groeiend aantal medewerkers zien hun kansen in een zelfstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan ik zomaar beginnen, en is het niveau niet te hoog? In het overzicht hierna vind je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Business English B2 thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Business English B2: studeren op de momenten wanneer het jou past. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De hbo opleiding kost je grofweg 4 maanden. Meestal hoeft het niet eens zo lang te duren. Even studeren op een lager pitje? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Ambieer je een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een matchende Business English B2 vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids bekijk je alle relevante details aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals bijvoorbeeld NHA zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit houdt in dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Drenthe College. Daarbij ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Diverse opleidersbieden ook een Business English B2 klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, de goede en individuele ondersteuning en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Het minpunt is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Het gros van de opleiders bieden een online leeromgeving. Online vind je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen is er een verzameling geplaatst van video’s, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-business-english-b2

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Onder andere MBO-module Rekenen 3F tot een studie als Ontwikkelingspsychologie, en natuurlijk de Business English B2 zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland matcht met mijn doelen en wensen? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Heldere kosten voor de opleiding en examens
 3. NTI: Altijd met welkomstcadeau
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Business English B2 online versneld volgen is haalbaar rond de €1116,00. Maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Opgelet: niet elke studie komt in aanmerking (september 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie is belangrijk voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Waarom? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Tevens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Standaard mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Business English B2. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil je op meergevorderd zakelijk niveau in het Engels kunnen communiceren én meer zelfvertrouwen ontplooien waardoor je werkzaamheden op internationaal niveau kunt uitvoeren? Dan is de cursus Business English B2 een echte aanrader. Tijdens deze cursus leer je beter én effectiever te communiceren in zakelijk Engels. Hierbij kun je denken aan specifieke termen en taalgebruik om te onderhandelen, te vergaderen, ideeën te presenteren, te solliciteren of zakelijke conversaties te voeren zowel persoonlijk als schriftelijk. Met een B2 zakelijk niveau laat je de werkgever zien dat je kunt communiceren op internationaal niveau.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie