loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Communication strategy and digital execution

De hbo opleiding HBO Communication strategy and digital execution op afstand volgen? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies bekijk je alle erkende thuiscursussen en studies in het vakgebied van Grafische vormgeving en Multimedia. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of gewoon een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Doorzoek en vergelijk probleemloos professionele studies en thuiscursussen van betrouwbare instellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en wie weet begin jij volgende week al met een hbo thuisopleiding HBO Communication strategy and digital execution! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €1974,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In oktober 2022 aantrekkelijke acties.

Opleiders thuisstudie HBO Communication strategy and digital execution oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Communication strategy and digital execution6 maanden€1974,00Meer informatie
HBO Communication strategy and digital execution thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding HBO Communication strategy and digital execution op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er ook bij jou speelt, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel ergens beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Op deze plek tref je tientallen thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Grafische vormgeving en Multimedia? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie HBO Communication strategy and digital execution(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een drukke baan, culturele activiteiten en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO Communication strategy and digital execution is niet ingewikkeld. In het stappenplan van ons studie-team komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Natuurlijk wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Hoeveel kost een HBO Communication strategy and digital execution thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is het zo voordelig? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel informatie kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleiderdie jou door het traject helpen. De opleiding HBO Communication strategy and digital execution kun je al volgen vanaf €1974,00 bij het instituut LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groeiend aantal medewerkers willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? In de volgende paragraaf bespreken we kort de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige HBO Communication strategy and digital execution thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus HBO Communication strategy and digital execution: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding kun je afronden plusminus 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan je het ook sneller afronden. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een toepasbare HBO Communication strategy and digital execution vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of een bepaald certificaat. In de gratis brochure lees je aanvullende informatie inzake de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als bijvoorbeeld Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit houdt in dat deze afstandopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals ROC TOP. Daarbij levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Veel aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een HBO Communication strategy and digital execution klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: de interactie met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn vaste startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving zoek je ook naar oefeningen, geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-communication-strategy-and-digital-execution

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van Engels voor beginners tot bijvoorbeeld Blockchain Technology, en natuurlijk de HBO Communication strategy and digital execution zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen in lijn is met mijn situatie? Onderstaand behandelen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 15 dagen gratis een opleiding proberen
 2. LOI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 3. NTI: Eerst studie proberen met een proefles
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie HBO Communication strategy and digital execution online versneld volgen is mogelijk vanaf €1974,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste posten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Advies van de adviseur: er zijn wel strenge voorwaarden (oktober 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisopleiding heb je gekozen met het oog op je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten in kwestie moeten minimaal €250 zijn (per jaar) tot een max van €15k.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Je manager heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Overigens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Dikwijls mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Communication strategy and digital execution. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

De opleiding HBO Communication strategy and digital execution biedt je in zes maanden een stevige basis op het gebied van communicatiestrategie en de concrete uitvoering hiervan. Zo leer je o.a. over marketingcommunicatie, storytelling, brand design en social media. Ook is er uitgebreid aandacht voor communicatie bij grote corporate en overheidsorganisaties.

De opleiding is zeer praktijkgericht. Wat je leert, is direct toepasbaar in de praktijk. Zo ga je bijvoorbeeld in de afsluitende module zelf een voorstel schrijven voor het versterken van een merk. Daarbij maak je gebruik van de kennis en vaardigheden die je in deze opleiding hebt opgedaan.

Met het diploma van dit korte HBO-programma toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie