loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Contentmarketing

De hbo opleiding HBO Contentmarketing op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met www.thuisstudiezoeken.nl tref je goed aangeschreven thuisstudies, cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Grafische vormgeving en Multimedia. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk zonder problemen populaire thuiscursussen en studies van erkende aanbieders van thuisstudies als LOI en start vandaag nog met jouw hbo thuisopleiding HBO Contentmarketing! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding is te bestellen vanaf €658,00 via LOI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Digitale leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In september 2022 scherpe kortingen.

Overzicht thuisstudies HBO Contentmarketing september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Contentmarketing2 maanden€658,00Meer informatie
HBO Contentmarketing zelf thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding HBO Contentmarketing thuis digitaal volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Onze thuisopleiding-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Middels onze vergelijker check je ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Grafische vormgeving en Multimedia? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie HBO Contentmarketing(duaal of voltijd). Door deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, muziek of sport en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een hbo opleiding HBO Contentmarketing is online snel te regelen. In het stappenplan van ons studie-team zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een vakkundige docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt je beloond met een diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een HBO Contentmarketing thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel informatie kun je digitaal raadplegen op jouw PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding HBO Contentmarketing volg je al vanaf €658,00 bij bijvoorbeeld LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Steeds meer arbeiders kiezen voor een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het voor mij relevant? Onderstaand beantwoorden we enkele prangende vragen rondom zelfstandige HBO Contentmarketing thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus HBO Contentmarketing: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit verschilt per opleiding). De hbo opleiding heeft een looptijd van plusminus 2 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Gaat het om een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Soms is een matchende HBO Contentmarketing vooropleiding een voorwaarde. Het kan ook gaan om een 18+ toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling check je alle noodzakelijke details inzake de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen zoals bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld ROC TOP. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een speciaal branchediploma zoals NL Actief. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kun je aantonen dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Het gros van de onderwijs-aanbieders verstrekken ook een HBO Contentmarketing klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Het minpunt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In dat portaal download je de meest handige tools voor je hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze internet omgeving kan men ook terecht voor geluidsbestanden, video’s, oefenexamens, webinars, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-contentmarketing

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) tot een studie als MBO Onderwijsassistent, en dus ook de HBO Contentmarketing zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die rijmt met mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Taalcursussen, beroepsopleidingen en VO
 2. LOI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 3. NTI: Ook zakelijke opties
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie HBO Contentmarketing online versneld volgen is haalbaar rond de €658,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De belangrijkste zaken kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Let op: er gelden strenge regels (september 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die belangrijk is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De studie vormt een bijdrage voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (jaarlijks) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Waarom? Je werk / collega heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Verder kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus via de werkgever starten is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Bij veel bedrijven is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding HBO Contentmarketing. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Contentmarketing wordt steeds belangrijker. Met waardevolle en relevante content die aansluit bij de behoefte van je doelgroep, kun je bezoekers en klanten trekken én behouden. Ook bij de branding van je merk kan de juiste content een essentiële rol spelen.De opleiding HBO Contentmarketing leert je alles wat je moet weten om tot een succesvolle contentmarketingstrategie te komen én deze ten uitvoer te brengen. Welke content is relevant? Hoe past deze content bij je organisatie? Welke vorm is geschikt? En hoe verspreid je je content?Met het diploma van het korte HBO-programma Contentmarketing toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie