loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Identity with Windows Server 2016

De hbo opleiding HBO Identity with Windows Server 2016 thuis volgen met goede begeleiding? Via onze thuisstudie-vergelijker ontdek je tientallen thuisstudies en cursussen gerelateerd aan ICT. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Check en vergelijk probleemloos tientallen relevante thuisstudies van Nederlandse afstandsopleiders als NHA en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisopleiding HBO Identity with Windows Server 2016! Studeren op je eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en de beste docenten. Deze hbo opleiding is er al vanaf €878,00 via LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Digitale leeromgeving.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In september 2022 aantrekkelijke acties.

Vergelijking van thuisstudies HBO Identity with Windows Server 2016 september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Identity with Windows Server 2016 (742)2 maanden€878,00Meer informatie
HBO Identity with Windows Server 2016 (742) thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding HBO Identity with Windows Server 2016 voordelig vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Op deze website check je veel verschillende zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein ICT? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Identity with Windows Server 2016 (742)(duaal of voltijd). Binnen deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, sportactiviteiten en het gezin + de kids.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een hbo opleiding HBO Identity with Windows Server 2016 regel je razendsnel online. In het stappenplan van ons studie-team gaan we er verder op in:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies de optie voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens maken. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een HBO Identity with Windows Server 2016 thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding HBO Identity with Windows Server 2016 (742) kan men aanschaffen vanaf €878,00 via het instituut LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel mensen zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? Hierna besteden we aandacht aan enkele prangende vragen rondom zelfstandige HBO Identity with Windows Server 2016 (742) thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de hbo opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus HBO Identity with Windows Server 2016: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding kost je ongeveer 2 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan je het ook sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. Basisopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een dergelijke HBO Identity with Windows Server 2016 vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 21-plus toets of een bepaald certificaat. In de gratis brochure lees je de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van instellingen als onder andere Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Deltion College. Mogelijk krijgen deelnemers soms een waardevol branchediploma als branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verschillende aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een HBO Identity with Windows Server 2016 klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Veel opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem download je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In dit systeem is er een verzameling geplaatst van oefeningen, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, webinars, geluidsbestanden, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-identity-with-windows-server-2016

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van HBO Politiek, Bestuur en Maatschappij tot een studie als Big Data, en nu dus ook de HBO Identity with Windows Server 2016 zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn aspiraties? In onderstaande paragraaf lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Al meer dan 80 jaar ervaring
 2. LOI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Topdocenten met jarenlange ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een thuisstudie HBO Identity with Windows Server 2016 (742) online volgen kan al vanaf €878,00. Maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste posten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opgelet: er zijn wel strenge voorwaarden (september 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus / studie die van belang is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding heb je gekozen met het oog op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het moet gaan om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie beslaan het minimum van €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoezo? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een training of beroepsopleiding via je werk beginnen heeft dus veel verschillende voordelen. Doorgaans mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Identity with Windows Server 2016. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

In deze korte HBO-opleiding leer je de identity-functionaliteiten van Windows Server 2016 kennen. Ervaren beheerders vergroten met deze opleiding hun kennis van en vaardigheid in complexe domainomgevingen. De opleiding is zeer praktijkgericht. Tijdens de opleiding train je je vaardigheid in de online oefenomgeving Virtual Labs. Je bereidt je perfect voor op het officiële Microsoft-examen 70-742.Met het diploma van het korte HBO-programma Identity with Windows Server 2016 toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Informatica vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie