nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Inkoop- en contractmanagement

De hbo opleiding HBO Inkoop- en contractmanagement op je eigen tempo vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijker tref je talloze thuiscursussen en opleidingen in de categorie HBO-programma’s. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken eenvoudig kwalitatieve studies en thuiscursussen van Hollandse instellingen als Thuiscursus.nl en ga meteen aan de slag met een hbo thuisstudie HBO Inkoop- en contractmanagement! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €615,00 via o.a. NTI.

 • Geen vast studieschema.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In mei 2024 voordelig geprijsd.

Overzicht thuisstudies HBO Inkoop- en contractmanagement mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Inkoop- en contractmanagement3 maanden€615,00Meer informatie
HBO Inkoop- en contractmanagement op eigen tempo thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding HBO Inkoop- en contractmanagement op eigen tempo vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, de mogelijkheden zijn enorm! Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Met onze vergelijker kom je in aanraking met tientallen opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein HBO-programma’s? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie HBO Inkoop- en contractmanagement. Met deze hbo opleiding leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige werk, muzikale bezigheden en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Beginnen met een hbo opleiding HBO Inkoop- en contractmanagement is eenvoudiger dan jij denkt. In het volgende stukje komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een vakkundige docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de kosten van een HBO Inkoop- en contractmanagement thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat is hiervan de reden? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding HBO Inkoop- en contractmanagement kun je bestellen vanaf €615,00 bij bijv. NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van NTI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Binnen no-time een echte opleiding starten

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Meer en meer arbeiders kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het voor mij relevant? Hierna besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige HBO Inkoop- en contractmanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus HBO Inkoop- en contractmanagement: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding heeft een studietijd van circa 3 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben je op zoek naar een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In sommige gevallen is een bepaalde HBO Inkoop- en contractmanagement vooropleiding een van de voorwaarden. Men kan ook kiezen voor een 18+ examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding lees je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders zoals bijv. LOI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Op die manier weet je dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ROC Midden Nederland. Daarnaast krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Meerdere onderwijs-aanbieders hebben ook een HBO Inkoop- en contractmanagement klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je hebt meer een stok achter de deur. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dit systeem download je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via jouw account zoek je ook naar oefenexamens, praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars, video’s, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-inkoop-en-contractmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Onder andere Basiskennis Biologie tot een studie als Basiskennis correspondentie Nederlands, en nu dus ook de HBO Inkoop- en contractmanagement zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen in lijn is met mijn wensen en situatie? Onderstaand behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Ook losse modules volgen
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Inkoop- en contractmanagement online versneld volgen is haalbaar rond de €615,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De volgende elementen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Opgelet: er gelden strenge regels (mei 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisopleiding is relevant voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het betreft een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten in kwestie beslaan het minimum van €250 (per jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Werkgever betaalt soms mee
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Je organisatie heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een uitgebreide cursus via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Standaard mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Inkoop- en contractmanagement. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Ben jij of word jij verantwoordelijk voor de inkoop of het contractbeheer bij een bedrijf? Dan heb jij een belangrijke rol. Als inkoopmanager moet jij er namelijk voor zorgen dat de winstdoelstellingen worden behaald. In de korte hbo-opleiding Inkoop- en contractmanagement leer je de inkoop optimaliseren. Ook leer je de kwaliteit van de inkoopinstrumenten waarborgen. Is dat wat voor jou? Meld je dan je snel aan en behaal binnen 3 maanden een certificaat.

Daarom kies je voor HBO Inkoop- en contractmanagement van het NTI:

 • Certificaat in 3 maanden
 • Flexibel studeren
 • Geen vooropleiding nodig

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie