loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Opzetten nieuw business model

De hbo opleiding HBO Opzetten nieuw business model op afstand volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker ontdek je erkende thuiscursussen en opleidingen gerelateerd aan Management en Leidinggeven. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of meer een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Neem de informatie door en vergelijk gemakkelijk tientallen relevante thuisopleidingen en cursussen van Nederlandse aanbieders van thuisstudies als Nationale Handelsacademie (NHA) en start vandaag nog met jouw hbo thuisopleiding HBO Opzetten nieuw business model! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €2241,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Professionele docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In september 2021 goedkoop aangeboden.

Vergelijk thuisstudies HBO Opzetten nieuw business model september 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Opzetten nieuw business model9 maanden€2241,00Meer informatie
HBO Opzetten nieuw business model thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding HBO Opzetten nieuw business model flexibel thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Op welk niveau jij ook denkt; iedereen kan studeren en leren. Jij hoeft alleen nog maar te starten. De website thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker kom je in aanraking met een ruim aanbod opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein Management en Leidinggeven? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Opzetten nieuw business model(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige baan, sport en het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een hbo opleiding HBO Opzetten nieuw business model is zo gepiept. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Registreer je dan direct online.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt je lesstof bestuderen en colleges terugkijken. Logischerwijs wordt je bijgestaan door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat is de prijs van een HBO Opzetten nieuw business model thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou ondersteunt. De opleiding HBO Opzetten nieuw business model volg je al vanaf €2241,00 via o.a. LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Met diploma / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de Nederlanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige HBO Opzetten nieuw business model thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de hbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus HBO Opzetten nieuw business model: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je dikwijls dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De hbo opleiding is vaak af te ronden in pakweg 9 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Soms is een bepaalde HBO Opzetten nieuw business model vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 21 plus examen of een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina check je de benodigde specificaties ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen zoals bijvoorbeeld Fontys zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Academie Artemis, Hogeschool voor Styling. Ook zul je mogelijk recht hebben op een erkend branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij afronding van een kortlopende cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier kan jij laten zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
De meeste onderwijs-aanbieders faciliteren ook een HBO Opzetten nieuw business model klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer achtergrondinformatie en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder fijn: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem tref je alles voor jouw hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-opzetten-nieuw-business-model

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2021

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Bijvoorbeeld Eigen Slagerij Starten (België) tot een opleiding als HBO Database developer, en je kunt nu dus ook kiezen voor de HBO Opzetten nieuw business model zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn wensen en situatie? In onderstaande paragraaf vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Al vanaf 1923 toegankelijk onderwijs voor iedereen
 3. NTI: Voordelig studeren, transparant over kosten
 4. Laudius: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving (Campus)
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie HBO Opzetten nieuw business model online versneld volgen kan voor een bedrag van €2241,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze producten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Boeken of bepaalde software

Advies van de adviseur: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2021). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingdie relevant is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisstudie is van belang voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (jaarlijks). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De reden hiervoor? Jouw baas kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Overigens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een erkende studie via je werk volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Doorgaans kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Opzetten nieuw business model. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

In het bedrijfsleven is het ontwikkelen van nieuwe business modellen een zeer populair onderwerp waar veel managers mee te maken hebben. Nieuwe business modellen zijn nodig om bij te blijven óf om zelfs voorop te lopen om de markt te veranderen. Tijdens het korte HBO programma Opzetten nieuw business model leer je onder andere meer over (strategisch) management en hoe je als manager anderen van jouw ideeën kunt overtuigen. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen van een congruent businessmodel (bedrijfsplan), aan de hand van het business model canvas.Het korte HBO programma Opzetten nieuw business model is onderdeel van meerdere NVAO-geaccrediteerde bacheloropleidingen uit het vakgebied Management en leidinggeven en omvat meerdere modules.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie