loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur

De hbo opleiding HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van onze vergelijkingstool ontdek je een ruim aanbod aan thuisstudies, cursussen en trainingen in de categorie Management en Leidinggeven. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk probleemloos populaire zelfstudies en thuiscursussen van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Nationale Handelsacademie (NHA) en start vandaag nog met jouw hbo thuisopleiding HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur! Een passende opleiding voor iedereen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en de beste docenten. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €3108,00 via o.a. LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In september 2021 goedkoop beginnen.

Overzicht thuisstudies HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur september 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Organisatieverandering en -cultuur12 maanden€3108,00Meer informatie
HBO Organisatieverandering en -cultuur zelf thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze website is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker vind je veel verschillende thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je verder leren binnen het domein Management en Leidinggeven? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Organisatieverandering en -cultuur(duaal of voltijd). Aan de hand van deze hbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige werk, vrijwilligerswerk en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Kiezen voor een hbo opleiding HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur gaat sneller dan je denkt. Hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele kosten HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal met jouw PC, smartphone of iPad. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend bieden ze een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding HBO Organisatieverandering en -cultuur kan men aanschaffen vanaf €3108,00 via het instituut LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Steeds meer medewerkers kiezen voor een studie aan huis. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn doelen? Hierna bespreken we kort de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige HBO Organisatieverandering en -cultuur thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit verschilt per opleiding). De hbo opleiding kun je afronden om en nabij de 12 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding vereist?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Oriënteer jij je meer op een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een passende HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids check je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders zoals bijvoorbeeld NHA zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Tyndale Theological Seminary. Ook zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij een deel van de (hobby)cursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier kan jij laten zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat scholen geven ook een HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer achtergrondinformatie en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Standaard is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In deze omgeving download je de meest handige tools voor je hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. In dit systeem tref je zaken als webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-organisatieverandering-en-organisatiecultuur

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2021

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Onder andere HBO Vertaler Spaans tot en met HBO programmeren, en je kunt nu dus ook kiezen voor de HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland past bij mijn ambities? In de beschrijving hierna behandelen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Betaalbaar, zonder verrassingen
 3. NTI: Mentoren die je begeleiden tijdens de gehele studie.
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie HBO Organisatieverandering en -cultuur online versneld volgen kost om en nabij de €3108,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante onderdelen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (september 2021). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die iets bijdraagt aan je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De thuisstudie draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie bedragen minimaal €250 (per 52 weken). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Je manager heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Ook mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen is dus een win-win situatie. Standaard kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Organisatieverandering en organisatiecultuur. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Vrijwel iedere manager heeft te maken met organisatieverandering. Iedere organisatie probeert zichzelf immers steeds verder te verbeteren en te optimaliseren. Verandering kan echter pas succesvol plaatsvinden wanneer ook de cultuur van een organisatie of organisatie-onderdeel verandert.Met de opleiding HBO Organisatieverandering en cultuur word je je bewust van de impact die verandering heeft op de cultuur en doe je de kennis op om dit in goede banen te leiden. Na afronding ben je in staat om veranderingen succesvol te managen.Met het diploma van het korte HBO-programma Organisatieverandering en cultuur toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding Management vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie