loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Post HBO Kunstgeschiedenis

De hbo opleiding Post HBO Kunstgeschiedenis zelfstandig thuis volgen? Via onze vergelijker ontdek je toonaangevende thuiscursussen en studies in de categorie Post HBO. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig de beste thuisopleidingen van toonaangevende instellingen als NTI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisstudie Post HBO Kunstgeschiedenis! Een studie die past bij jouw niveau, een gratis proefles volgen, en topdocenten uit het vak. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €1230,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In oktober 2020 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht met thuisstudies Post HBO Kunstgeschiedenis oktober 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
NTIPost HBO Kunstgeschiedenis6 maanden€1230,00Meer informatie
Post HBO Kunstgeschiedenis thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Post HBO Kunstgeschiedenis op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek vind je uitgebreide info over een ruim aanbod opleidingen (MBO/HBO) en cursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Post HBO? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Post HBO Kunstgeschiedenis(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zo snel of langzaam als jij dat wil. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige werk, vrijetijdsbesteding en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een hbo opleiding Post HBO Kunstgeschiedenis gaat sneller dan je denkt. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Download de gratis studiegids of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Lijkt het wat? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: op zelfgekozen momenten de stof doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je het (branche)diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de huidige kosten van een Post HBO Kunstgeschiedenis thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat is hiervan de reden? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Natuurlijk bestaat er een mentor of coach voor ondersteuning en advies. De opleiding Post HBO Kunstgeschiedenis kun je bestellen vanaf €1230,00 via bijvoorbeeld NTI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele begeleider van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal werkenden geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn doelen? Hierna bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Post HBO Kunstgeschiedenis thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Post HBO Kunstgeschiedenis: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding heeft een studietijd van pakweg 6 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Korte opleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In de regel is een matchende Post HBO Kunstgeschiedenis vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor de benodigde specificaties betreffende de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven als onder andere Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. We kunnen dus zeggen dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Saxion. Verder kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als NIMA. Bij korte cursussen en trainingen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan jij laten zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere onderwijsinstellingen faciliteren ook een Post HBO Kunstgeschiedenis klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In deze omgeving check je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem zoek je ook naar oefeningen, geluidsbestanden, video’s, webinars, oefenexamens, praktijkvoorbeelden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-post-kunstgeschiedenis

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2020

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Van Sociale hygiëne tot en met HBO Applicatieontwerp en -ontwikkeling, en nu dus ook de Post HBO Kunstgeschiedenis zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn persoonlijke wensen? Bijgaand beschrijven we kort onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Ruime keuze in beroepsopleidingen
 2. LOI: Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele app
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 5. NHBO: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Post HBO Kunstgeschiedenis online versneld volgen kost om en nabij de €1230,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze zaken mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opmerking: er zijn wel strenge voorwaarden (oktober 2020). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een studie waarmee je vakkennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NTI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250,00 (per jaar), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe komt dit? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een erkende studie via je werk volgen heeft dus veel verschillende voordelen. Regelmatig wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Post HBO Kunstgeschiedenis. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Ben jij geïnteresseerd in Kunstgeschiedenis en wil je je verdiepen in de belangrijkste stromingen en kunstenaars? Dan is Post HBO Kunstgeschiedenis van NTI iets voor jou! Je leert over vroegchristelijke, Byzantijnse en Romaanse kunst en bekijkt basilieken, kathedralen en mozaïeken. Kunststromingen als romantiek, impressionisme, art nouveau, expressionisme en pop art komen ook uitgebreid aan bod. Enthousiast? Schrijf je vandaag nog in en ga morgen al Kunstgeschiedenis studeren bij NTI!  

Daarom kies je voor Post HBO Kunstgeschiedenis van het NTI:

 • Inclusief volledige vakliteratuur
 • Volledig flexibel te volgen
 • Inclusief kennisclips, e-modules en webinars

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie