loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Servervirtualisatie met Hyper-V

De hbo opleiding HBO Servervirtualisatie met Hyper-V op je eigen tempo vanuit huis volgen? Middels Thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je goed aangeschreven thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein ICT. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of bijvoorbeeld zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk de beste thuisstudies van Hollandse opleiders als NHA en ga meteen aan de slag met een hbo thuisopleiding HBO Servervirtualisatie met Hyper-V! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding is er al vanaf €658,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Docenten uit het werkveld.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In oktober 2022 goedkoop aangeboden.

Vergelijking van thuisstudies HBO Servervirtualisatie met Hyper-V oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Servervirtualisatie met Hyper-V2 maanden€658,00Meer informatie
HBO Servervirtualisatie met Hyper-V op eigen tempo thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding HBO Servervirtualisatie met Hyper-V voordelig vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er ook bij jou speelt, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Hier tref je een grote variëteit aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT? Een goede optie is de online thuisstudie HBO Servervirtualisatie met Hyper-V(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding leer je de onderdelen van het vak, volledig op jouw eigen tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een baan, muzikale bezigheden en jouw familie.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een hbo opleiding HBO Servervirtualisatie met Hyper-V is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan geven we hierop een korte toelichting:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo je lesstof bestuderen en opdrachten inleveren. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijzen HBO Servervirtualisatie met Hyper-V thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat daar de reden voor is? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal, bijvoorbeeld op jouw macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou kan helpen. De opleiding HBO Servervirtualisatie met Hyper-V kun je bestellen vanaf €658,00 bij LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis studeren op jouw moment

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige HBO Servervirtualisatie met Hyper-V thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus HBO Servervirtualisatie met Hyper-V: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding is vaak af te ronden in ongeveer 2 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan je het ook sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In de regel is een specifieke HBO Servervirtualisatie met Hyper-V vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de opleidingspagina achterhaal je extra info over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De volledige MBO-, HBO en masters van aanbieders zoals o.a. Nationale Handelsacademie (NHA) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als AOC Terra. Tevens kan je ook rekenen op een echt branchediploma als NL Actief A. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene instellingen faciliteren ook een HBO Servervirtualisatie met Hyper-V klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en je hebt meer een stok achter de deur. Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Online check je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Met jouw online lesomgeving kan men ook terecht voor praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal, video’s, oefenexamens, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-hbo-servervirtualisatie-met-hyper-v

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Dat gaat van HBO Cultuursensitieve hulpverlening tot Zakelijk schrijven, en nu dus ook de HBO Servervirtualisatie met Hyper-V zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? Hierna vind je een opsomming met de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 2. LOI: Aanbod van meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Met sociale intelligentietest
 4. Laudius: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie HBO Servervirtualisatie met Hyper-V online versneld volgen is mogelijk vanaf €658,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste zaken kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Tip van de specialist: niet elke studie komt in aanmerking (oktober 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingwaar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De opleiding heb je gekozen met het oog op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Ook kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Vaak mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Servervirtualisatie met Hyper-V. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Hyper-V is de oplossing van Microsoft om een serveromgeving te virtualiseren. Met Hyper-V wordt optimaal gebruik gemaakt van de capaciteit van de servers, bespaar je kosten en vereenvoudig je het beheer van het serverpark.In de korte HBO-opleiding Servervirtualisatie raak je thuis in Hyper-V. Je maakt kennis met de principes van virtualisatie en leert hoe je een virtuele infrastructuur inricht.Met het diploma van het korte HBO-programma Servervirtualisatie met Hyper-V toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Informatica vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie