loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Programmeren in JavaScript

De hbo opleiding Programmeren in JavaScript thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je alle erkende thuisopleidingen en studies in de categorie ICT. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk meteen professionele zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse opleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisstudie Programmeren in JavaScript! Op een flexibele manier studeren, studiematerialen online toegankelijk, en altijd de beste begeleiding. Deze hbo opleiding is te bestellen vanaf €556,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Online account met studieplanning.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In augustus 2022 aantrekkelijke acties.

Vergelijk thuisstudies Programmeren in JavaScript augustus 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIProgrammeren in JavaScript4 maanden€556,00Meer informatie
Programmeren in JavaScript zelf thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Programmeren in JavaScript op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel zelf in actie komen! Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. In de vergelijker check je een scala aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Programmeren in JavaScript(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze hbo opleiding leer je de onderdelen van het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Je kunt het prima combineren met jouw huidige baan, muzikale bezigheden en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een hbo opleiding Programmeren in JavaScript is niet moeilijk. Hieronder vind je alle details:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Download de gratis studiegids of ga direct aan de slag met een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Uiteraard heb je regelmatig contact met een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Hoeveel kost een Programmeren in JavaScript thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel theorie en opdrachten kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een telefoon of PC (ook tablets). Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten benodigd. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Programmeren in JavaScript kan men aanschaffen vanaf €556,00 via het instituut LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel werkenden kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Programmeren in JavaScript thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Programmeren in JavaScript: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde dag nog alle digitale materialen. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding heeft een studietijd van gemiddeld 4 maanden. In de praktijk kan je het ook sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is een specifieke Programmeren in JavaScript vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 18+ toets of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder kun je terecht voor aanvullende informatie omtrent de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven zoals bijv. NTI zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit houdt in dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Wittenborg University of Applied Sciences. Daarbij kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als NIMA. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo laat jij zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een Programmeren in JavaScript klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Onthoud wel: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders werken met een online leeromgeving. In deze omgeving download je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving is er een verzameling geplaatst van video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-programmeren-in-javascript

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dat gaat van HBO Talent Management tot en met Snel en Blijvend Afslanken, en natuurlijk de Programmeren in JavaScript zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland in lijn is met mijn ambities? Onderstaand kun je meer vinden over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gratis tablet bij inschrijven voor een studie
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Altijd inzicht in je examen- en huiswerk resultaten.
 4. Laudius: Géén inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Hoge slagingskansen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie Programmeren in JavaScript online versneld volgen is mogelijk vanaf €556,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste producten kun je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Let op: er zijn wel strenge voorwaarden (augustus 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding die van belang is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisstudie is geschikt voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via de werkgever doen kan voor meerdere partijen een win zijn. Steeds vaker wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Programmeren in JavaScript. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

In de cursus Programmeren in JavaScript maak je uitgebreid kennis met de basisprincipes van JavaScript en met belangrijke concepten van de programmeertalen. Denk aan objecten en hun eigenschappen (variabelen) en de acties die deze objecten kunnen verrichten.JavaScript is een populaire programmeertaal die elke webontwikkelaar of programmeur zeker moet beheersen. JavaScript is dé programmeertaal bij het ontwikkelen van dynamische, interactieve webpagina’s en webapplicaties. Door JavaScript aan HTML pagina’s toe te voegen is het mogelijk om pagina’s meer interactie mee te geven. Interactie die met alleen HTML niet mogelijk is.Je zult ontdekken dat programmeren met JavaScript redelijk eenvoudig is. Dat maakt deze cursus zeer geschikt voor alle (beginnende) webontwikkelaars en programmeurs die voor het eerst in JavaScript gaan programmeren. Met deze cursus haal je het erkende CIW JavaScript Specialist certificaat.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie