loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Talent Management

De hbo opleiding HBO Talent Management op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Middels deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over tientallen thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein HBO-programma’s. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk probleemloos professionele opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisstudie HBO Talent Management! Een passende opleiding voor iedereen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €1230,00 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In september 2022 voor een voordelige prijs.

Vergelijk thuisstudies HBO Talent Management september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Talent Management6 maanden€1230,00Meer informatie
HBO Talent Management vanuit huis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding HBO Talent Management vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. In de vergelijker vind je tientallen cursussen en beroepsopleidingenwaarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein HBO-programma’s? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Talent Management. Met deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een baan, vrijetijdsbesteding en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO Talent Management is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als jij alles volledig hebt ingevuld ontvang je het lesmateriaal en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijs HBO Talent Management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. De meeste lesstof bekijk je gewoon online op jouw telefoon of PC (ook tablets). Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou ondersteunt. De opleiding HBO Talent Management kun je bestellen vanaf €1230,00 via bijvoorbeeld NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De leerstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groot aantal jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de enorme keuze in studies en cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte bespreken we kort de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Talent Management thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Talent Management: je kan elke week starten met deze opleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit verschilt per opleiding). De hbo opleiding is vaak af te ronden in plusminus 6 maanden. Meestal kan je het ook sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Soms is een passende HBO Talent Management vooropleiding een voorwaarde. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure vind je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als o.a. NHA dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit houdt in dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Webster University. Bovendien levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals NEVI. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Dankzij dit diploma laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Veel opleidersgeven ook een HBO Talent Management klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Wat minder positief is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet vind je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, oefeningen, geluidsbestanden, video’s. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-talent-management

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit loopt van Beleggen voor beginners tot een studie als Programmeren voor Kinderen, en natuurlijk de HBO Talent Management zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan op mijn ambities? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Aanbod van meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Online IQ test
 4. Laudius: Vak-experts met jarenlange ervaring in onderwijs of bedrijfsleven
 5. Thuiscursus.nl: Avond- en dagonderwijs voor volwassenen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een echte thuisstudie HBO Talent Management online volgen kan al vanaf €1230,00. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (september 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus / studie die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie draagt direct bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten zijn ten minste €250,00 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Je werk / collega kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarnaast zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding via de werkgever starten is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Talent Management. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij meer uit jezelf en uit je collega’s halen? Tijdens het korte HBO Talent Management leer je jouw eigen functioneren en dat van anderen in kaart te brengen, bespreekbaar te maken en te verbeteren. Je leert een loopbaanbegeleidingstraject op te zetten en diverse gesprekstechnieken toe te passen. Tijdens de opleiding Talentmanagement volg je 3 leerzame praktijkbijeenkomsten. Vraag voor meer informatie over het korte HBO Talent Management de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor HBO Talent Management van het NTI:

 • Korte opleiding op hbo-niveau
 • Inclusief leuke praktijkbijeenkomsten
 • Geen vooropleiding nodig

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie