loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO technisch vertalen Frans

De hbo opleiding HBO technisch vertalen Frans op afstand volgen? Met onze vergelijkingstool check & vergelijk je een ruim aanbod aan thuisstudies, cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Taalvaardigheid en Vertalen. Streef je naar een carrièreboost? Beginnen als ZZP’er? Of juist iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk simpel en snel tientallen relevante studies en thuiscursussen van erkende onderwijsaanbieders als Nationale Handelsacademie (NHA) en begin morgen al met een hbo thuisopleiding HBO technisch vertalen Frans! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en de beste docenten. Deze hbo opleiding is te bestellen vanaf €329,00 bij LOI.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In oktober 2022 scherpe kortingen.

Aanbieders thuisstudie HBO technisch vertalen Frans oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Inleiding technisch vertalen Frans1 maanden€329,00Meer informatie
HBO Inleiding technisch vertalen Frans zelf thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding HBO technisch vertalen Frans vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Op welk niveau jij ook denkt; voor ons allemaal is er een uitdaging. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website tref je honderden cursussen en beroepsopleidingendie jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Taalvaardigheid en Vertalen? Een goede optie is de online thuisstudie HBO Inleiding technisch vertalen Frans(duaal of voltijd). Aan de hand van deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met een drukke baan, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Aan de slag gaan met een hbo opleiding HBO technisch vertalen Frans is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en colleges terugkijken. Logischerwijs wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief HBO technisch vertalen Frans thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding HBO Inleiding technisch vertalen Frans kun je al volgen vanaf €329,00 via bijv. LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een aanzienlijk aantal volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Inleiding technisch vertalen Frans thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus HBO technisch vertalen Frans: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je dikwijls binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding kost je pakweg 1 maanden. In de praktijk hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Het is niet erg als je er langer over doet.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Veel beroepsopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Ben jij van plan te starten met een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een dergelijke HBO technisch vertalen Frans vooropleiding een van de voorwaarden. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure check je extra info over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven als bijvoorbeeld Nationale Handelsacademie (NHA) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit betekent dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Zone College. Mogelijk krijgen deelnemers soms een waardevol branchediploma als branchediploma pedicure. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zo maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Verscheidene onderwijsinstellingen hebben ook een HBO technisch vertalen Frans klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders werken met een online leeromgeving. Via internet bekijk je de essentiële informatie voor je hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. Via jouw account tref je zaken als het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden, webinars. Je kunt hier ook projecten uploaden, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-technisch-vertalen-frans

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Het aanbod in studies is enorm. Van Schminken en grimeren tot aan Sommelier, en sinds kort dus ook de HBO technisch vertalen Frans zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn ambities? Onderstaand beschrijven we kort de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Prettige digitale leeromgeving
 3. NTI: Gratis proeflessen volgen
 4. Laudius: Unieke premium card
 5. Thuiscursus.nl: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een professionele thuisstudie HBO Inleiding technisch vertalen Frans online versneld volgen kost om en nabij de €329,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke onderdelen mag je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (oktober 2022). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus / studie die relevant is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). We sommen dit nog even voor je op:

 • Het traject levert een bijdrage aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De kosten die je opvoert bedragen minimaal €250 (jaarlijks), oplopend tot €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe zit dit? Je organisatie kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarnaast zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO technisch vertalen Frans. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Het korte HBO-programma Inleiding technisch vertalen – Frans is een goede keuze voor vertalers Frans die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van technisch vertalen. Deze opleiding biedt inzicht in verschillende typen technische vertalingen. Tijdens de opleiding ga je meteen aan de slag met het vertalen van technische Franse teksten, onder begeleiding van ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in deze richting.Dit HBO-programma geeft recht op 140 Permanente Educatie Punten (PE-punten) voor het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Zo haal je in slechts twee maanden het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.Het korte HBO-programma Inleiding technisch vertalen Frans is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Vertaler Frans. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie