loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie TMap Suite Test Engineer

De hbo opleiding TMap Suite Test Engineer op afstand volgen? Met onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met toonaangevende thuisopleidingen en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied ICT. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk simpel en snel populaire thuisopleidingen van erkende instellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisstudie TMap Suite Test Engineer! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en altijd de beste begeleiding. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €556,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In september 2022 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie TMap Suite Test Engineer september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOITMap® Suite Test Engineer4 maanden€556,00Meer informatie
TMap® Suite Test Engineer online vanuit huis

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding TMap Suite Test Engineer thuis digitaal volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat er bij jou ook speelt, de mogelijkheden zijn enorm! Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Op deze plek check je een scala aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein ICT? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie TMap® Suite Test Engineer(duaal of voltijd). Binnen deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je huidige baan, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een hbo opleiding TMap Suite Test Engineer is niet ingewikkeld. In het stappenplan van ons studie-team leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijzen TMap Suite Test Engineer thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe komt dit? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder dure docenten. In de regel is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding TMap® Suite Test Engineer wordt al aangeboden vanaf €556,00 bij LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Werken en studeren combineren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte lees je enkele prangende vragen rondom zelfstandige TMap® Suite Test Engineer thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus TMap Suite Test Engineer: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding heeft een studietijd van zo’n 4 maanden. Als je veel tijd hebt kan het soms nog een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding vereist?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een bepaalde TMap Suite Test Engineer vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de beschrijving van de opleiding tref je ruime info met betrekking tot toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van scholen als bijvoorbeeld NTI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). We kunnen dus zeggen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij MBO Rijnland. Ook krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een waardevol branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma laat jij zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende opleidersbieden ook een TMap Suite Test Engineer klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Online bekijk je de noodzakelijke software en documentatie voor je hbo opleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via jouw account zijn de volgende documenten te vinden: webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-tmap-suite-test-engineer

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Praktijkdiploma Financieel Ondernemer t/m Professional organizer, en sinds kort dus ook de TMap Suite Test Engineer zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn privé situatie? Bijgaand behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Altijd inzicht in je examen- en huiswerk resultaten.
 4. Laudius: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 5. Thuiscursus.nl: Proefles ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Je eigen thuisstudie TMap® Suite Test Engineer online versneld volgen kost om en nabij de €556,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Houd er rekening mee: er gelden strenge regels (september 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepscursus waar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding een meerwaarde is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Wat is daarvan de reden? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus voor jullie beide relevant. Binnen veel organisaties stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding TMap Suite Test Engineer. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Ontwikkelingen in ICT gaan razendsnel. Om de kwaliteit van ontwikkelde software te borgen én te verbeteren, is testen essentieel. Met de cursus TMap® Suite Test Engineer bekwaam je je in een van de meest gebruikte testmethodieken. TMap is een testmethodiek waarin best practices voor het testen van informatiesystemen zijn opgenomen.Er is op de arbeidsmarkt grote behoefte aan professionals met kennis van softwaretesting. Het behaalde EXIN-certificaat vormt dan ook een zeer waardevolle en veelgevraagde aanvulling op je cv.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie