loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Short track test management

De hbo opleiding Short track test management digitaal volgen? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies check & vergelijk je toonaangevende thuisopleidingen en cursussen gerelateerd aan ICT. Wil je hogerop in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk direct veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van vooraanstaande onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en ga meteen aan de slag met een hbo thuisstudie Short track test management! Een opleiding die past bij je denkniveau, een gratis proefles volgen, en de beste docenten. Deze hbo opleiding kan jij volgen vanaf €417,00 bij een opleider als LOI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In september 2022 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies Short track test management september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIShort track test management3 maanden€417,00Meer informatie
Short track test management digitaal vanuit huis

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Short track test management vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel zelf in actie komen! De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. In de vergelijker check je een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Short track test management(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met dagelijkse werkzaamheden, buitenschoolse activiteiten en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Starten met een hbo opleiding Short track test management gaat erg gemakkelijk. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Logischerwijs wordt je bijgestaan door een ervaren docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele prijs Short track test management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie kun je digitaal raadplegen met een smartphone, tablet of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Doorgaans is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou ondersteunt. De opleiding Short track test management kun je al volgen vanaf €417,00 via de onderwijsinstelling LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Steeds meer volwassenen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? In de volgende paragraaf bespreken we kort de meest gestelde vragen over zelfstandige Short track test management thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Short track test management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je dikwijls à la minute de digitale studiestof. Een paar dagen later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit verschilt per opleiding). De hbo opleiding heeft een studietijd van plusminus 3 maanden. Als je veel tijd hebt kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Vaak is een bepaalde Short track test management vooropleiding wel een minimum. Het kan ook gaan om een 18+ examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis brochure check je aanvullende informatie betreffende de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals bijvoorbeeld NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze thuisstudies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Hogeschool NIFA. Daarnaast kan je ook rekenen op een serieus branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij afronding van een kortlopende cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Veel instanties beschikken over een Short track test management klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, direct antwoord op vragen en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder fijn: je moet het veel beter plannen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Tevens is tarief van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. In dit systeem kan men ook terecht voor webinars, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, oefenexamens. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-hbo-short-track-test-management

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. En er steeds meer aanbod. Bijvoorbeeld Noors t/m Italiaans voor beginners, en uiteraard ook de Short track test management zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen rijmt met mijn situatie? Bijgaand beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
 2. LOI: Heldere kosten voor de opleiding en examens
 3. NTI: Probeer een gratis proefles
 4. Laudius: Meer dan 300 studies om uit te kiezen
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Je eigen thuisstudie Short track test management online versneld volgen is haalbaar rond de €417,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (september 2022). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding een meerwaarde is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. Soms is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Short track test management. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil je verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van software? En bijdragen aan een hoge klanttevredenheid? Leer dan alles over de gestructureerde testaanpak TMapNEXT® (Test Management Approach). TMap NEXT® laat zien hoe tests moeten worden gepland, gespecificeerd en uitgevoerd. Ook geeft het aan welke technieken, infrastructuur en hulpmiddelen voor de tests gebruikt worden en hoe die passen binnen de fasering van het testproces. Wil je aan kunnen tonen dat je beschikt over kennis op het gebied van TMap NEXT®? Kies dan voor de volledige opleiding Short Track Test Management. Met het veelgevraagde officiële EXIN-certificaat heb je zeker een streepje voor op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie