nti logo header
  • NTI
  • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
  • NHA
  • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
  • Laudius
  • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
  • Thuiscursus.nl
  • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
  • ICT Trainingen
  • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Engels leren vanuit huis

Engels is ’s werelds meest gesproken taal. Het is dus erg belangrijk dat u ook deze taal beheerst. Simpelweg omdat u anders niet meer mee kunt. Alles wordt steeds meer internationaler en Engels wordt dus ook steeds belangrijker. Zowel zakelijk als prive! Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk Engels te gaan leren!

Waar Engels leren?

Er zijn veel partijen waar u Engels kunt leren. Echter zitten daar vaak grote verschillen in. Tegenwoordig is het populair om deze taal vanuit huis te studeren, een zogenaamde thuisstudie. Engels leren is erg belangrijk. In de komende jaren zal het allemaal nog belangrijker worden om Engels te gaan leren omdat de communicatie over de wereld steeds meer verbetert en bedrijven ook sneller over de grens gaan opereren.

Welke thuisstudie kiezen?
Wij raden op onze site thuisstudies van onder andere LOI, NTI en NHA aan. Deze onderwijsinstellingen hebben uitstekende docenten en de lesmethode is ook al meerdere keren bekroont. Veel van deze organisaties geloven dusdanig in hun eigen methodes en bieden zodoende leuke garanties. Bijvoorbeeld een niet geslaagd geld terug gerantie. Zo heeft u dus niks te verliezen!

Een wereldtaal die iedereen moet beheersen?
Engels is een echte wereldtaal en vrijwel in elk land dat je komt kan je terecht in het Engels. Het beheersen van de Engelse taal is dus niet alleen zeer handig wanneer je werkzaam bent in het bedrijfsleven, maar ook als je op vakantie gaat. In bijna elk toeristisch gebied spreekt men namelijk Engels, waardoor je goede gesprekken aan kan gaan in het Engels. Wanneer je de Engelse taal én de taal van het vakantieland niet spreekt is het al snel erg lastig om jezelf verstaanbaar te maken. Een start is om een Engelse cursus te gaan volgen. Hierdoor kan je je verstaanbaar maken op vrijwel iedere vakantielocatie, waardoor je niet 20 verschillende talencursussen hoeft te volgen.

Niet meer met handen en voeten dingen uitleggen
Een Engelse cursus is dus eigenlijk helemaal geen gek idee wanneer je de Engelse taal nog niet goed beheerst. Tijdens een Engelse cursus leer je namelijk Engels op een manier waarop jij de taal het snelst en het beste leert beheersen. Daarnaast kan je bij veel aanbieders instappen op het niveau waar jij je op dit moment bevindt. Maar tijdens een Engelse cursus leer je meer dan alleen de taal. Je leert ook de gebruiken, cultuur en de normen en waarden kennen zodat jij nooit meer een flater slaat wanneer je op vakantie gaat naar Engeland of een ander land in het buitenland. En het mooiste van alles is dat je, je door deze cursus Engels nooit meer bang hoeft te zijn dat je jezelf niet verstaanbaar kan maken op vakantie. Je hoeft niet langer meer met handen en voeten dingen duidelijk te maken. Je kan na een Engelse cursus gewoon heerlijk een gesprek aangaan.</p>

Kinderen leren een vreemde taal sneller dan volwassenen

Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat kinderen een vreemde taal zichzelf sneller eigen maken dan wanneer ze ouder of zelfs al volwassen zijn. Kinderen leren spelenderwijs erg snel, zij leren van elkaar en kunnen hierdoor woorden uit een andere taal ook snel leren. Daarom is het een goed idee om in het basisonderwijs al meer Engelse les aan te bieden. Dit kan aan de hand van afbeeldingen, samen tellen, e.d. als de kinderen de klanken maar horen en dan slaan ze het vanzelf op. Dit geldt overigens ook voor andere vreemde talen zoals Duits en Frans. Kinderen die uit Frankrijk komen, spreken en verstaan Frans natuurlijk prima en maken zichzelf hier de Nederlandse taal snel eigen. Ze zijn dan tweetalig. Als je zelf een vreemde taal wilt leren kan dat aan de hand van een thuisstudie, je kunt dan leren wanneer je wilt en de thuiscursus zorgt er voor dat je de basis snel onder de knie hebt.

Vreemde talen spelenderwijs leren
Als je je kinderen een vreemde taal wilt aanleren gaat dat spelenderwijs het beste. Als je het jezelf aan wilt leren is het vaak een kwestie van veel lezen, woorden er in stampen en veel herhalen. Daarom is het goed om een thuisstudie te volgen. Je kunt dan veel herhalen en ook met je kinderen oefenen. Dat is voor jou een extra herhaling en kinderen vinden het leuk om het op die manier te leren. Ze zijn samen met je bezig en zij hebben vaak niet het idee dat ze nu aan het leren zijn.

Plaats een reactie