loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Masterclass Entrepreneurship

De masterclass Masterclass Entrepreneurship zelfstandig vanuit huis volgen? Middels Thuisstudiezoeken.nl vind je alle erkende thuisopleidingen en studies in het vakgebied van Management en Leidinggeven. Streef je naar een carrièreboost? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig de beste thuisopleidingen en cursussen van Hollandse onderwijsinstellingen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een master-thuisstudie Masterclass Entrepreneurship! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een prettige online leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze masterclass is er al vanaf €1047,00 via o.a. LOI.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Volop feedback van je docent.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In oktober 2022 aantrekkelijke acties.

Vergelijking van thuisstudies Masterclass Entrepreneurship oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMasterclass Entrepreneurship3 maanden€1047,00Meer informatie
Masterclass Entrepreneurship op eigen tempo thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Masterclass Entrepreneurship zelfstandig thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw niveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite helpt jou graag met de volgende stap. Middels onze vergelijker check & vergelijk je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management en Leidinggeven? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Masterclass Entrepreneurship(duaal of voltijd). In deze masterclass krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige baan, muzikale bezigheden en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een masterclass Masterclass Entrepreneurship is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en je lesstof bestuderen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard krijg je begeleiding van een erkende docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele kosten Masterclass Entrepreneurship thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online master-thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel theorie en opdrachten open je gewoon via internet met jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleiderdie jou ondersteunt. De opleiding Masterclass Entrepreneurship kan men aanschaffen vanaf €1047,00 bij bijvoorbeeld LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De leerstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een aanzienlijk aantal werkenden willen vanuit huis studeren. De vrijheid en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Masterclass Entrepreneurship thuisstudies.

Kan ik direct starten met de masterclass?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Masterclass Entrepreneurship: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je meestal dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit verschilt per opleiding). De masterclass is vaak af te ronden in zo’n 3 maanden. In de praktijk bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Onverwachte drukte? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Meestal is een passende Masterclass Entrepreneurship vooropleiding een van de voorwaarden. Echter kan het ook gaan om een 18 plus-examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis studiegids vind je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze masterclass.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven als bijv. NHA zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Drenthe College. Daarnaast levert de instelling vaak een speciaal branchediploma zoals fitness trainer A. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Daarmee kun je aantonen dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat instanties faciliteren ook een Masterclass Entrepreneurship klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, face to face spreken van de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Op deze plek download je de essentiële informatie voor je masterclass en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, oefeningen, webinars, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-master-masterclass-entrepreneurship

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit loopt van Salespsychologie tot bijvoorbeeld HBO Europees en internationaal recht, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Masterclass Entrepreneurship zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen relevant is voor mijn ambities? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties
 3. NTI: HBO Associate degrees
 4. Laudius: Docenten met ervaring uit het vak
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Masterclass Entrepreneurship online versneld volgen is haalbaar rond de €1047,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De relevante kosten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (oktober 2022). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • Het traject een meerwaarde is voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het moet gaan om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (jaarlijks). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Wat is daarvan de reden? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een erkende studie via de werkgever starten is dus een win-win situatie. In de regel kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Masterclass Entrepreneurship. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Ondernemerschap draait om het creëren van kansen: het vinden, ontwikkelen en evalueren van mogelijkheden. Daarbij kan het gaan om een nieuwe onderneming of het vernieuwen van bestaande producenten en/of processen. Binnen een start-up of vanuit een bestaande organisatie. De masterclass Entrepreneurship gaat in op de verschillende aspecten van ondernemerschap. Ook de benodigde skills komen uitgebreid aan bod.De masterclass Entrepreneurship maakt onderdeel uit van de opleiding Master of Business Administration (MBA) van LOI Hogeschool. Het behaalde certificaat kan ingebracht worden om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende module binnen de volledige MBA-opleiding.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie