loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Masterclass Riskmanagement

De masterclass Masterclass Riskmanagement op afstand volgen? Met www.thuisstudiezoeken.nl bekijk je de meest interessante thuiscursussen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Management en Leidinggeven. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of gewoon een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Pak dit moment en vergelijk simpel en snel veel gekozen studies en thuiscursussen van Hollandse instellingen als Nationale Handelsacademie (NHA) en start vandaag nog met jouw master-thuisstudie Masterclass Riskmanagement! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze masterclass is beschikbaar vanaf €1047,00 bij onder andere LOI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Online account met studieplanning.
 • Flexibele docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In september 2021 voordelig starten.

Overzicht met thuisstudies Masterclass Riskmanagement september 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMasterclass Riskmanagement3 maanden€1047,00Meer informatie
Masterclass Riskmanagement thuis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Masterclass Riskmanagement op afstand volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze website helpt jou graag met de volgende stap. Hier vind je uitgebreide info over honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Management en Leidinggeven? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Masterclass Riskmanagement. Met deze masterclass ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast werk of een andere opleiding, hobby’s en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Aan de slag gaan met een masterclass Masterclass Riskmanagement is online snel te regelen. In het volgende stukje geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of probeer een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op zelfgekozen momenten de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je hierin begeleid door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief Masterclass Riskmanagement thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online master-thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe komt dit? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal bekijk je gewoon online op een PC, smartphone of iPad. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Masterclass Riskmanagement wordt al aangeboden vanaf €1047,00 bij LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groeiend aantal medewerkers willen een thuisstudie volgen. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? In het volgende gedeelte lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Masterclass Riskmanagement thuisstudies.

Kan ik direct starten met de masterclass?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Masterclass Riskmanagement: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof is grotendeels digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit verschilt per opleiding). De masterclass heeft een studietijd van gemiddeld 3 maanden. In veel gevallen kan je het ook sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een matchende Masterclass Riskmanagement vooropleiding een harde eis. Een andere methoden kan zijn een 21+ toetsof een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder bekijk je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze masterclass.

Krijg ik een officieel diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van onderwijsinstellingen als bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld ROC Nova College. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een erkend branchediploma zoals NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Diverse aanbieders beschikken over een Masterclass Riskmanagement klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via dit systeem vind je belangrijke info rondom jouw masterclass en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: video’s, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, praktijkvoorbeelden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-master-masterclass-riskmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2021

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere Ayurvedische Massage tot een studie als HBO Installation Storage and Compute with Windows Server 2016, en tegenwoordig dus ook de Masterclass Riskmanagement zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen rijmt met mijn situatie? Onderstaand benoemen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Uitstekend bereikbare klantenservice
 2. LOI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 3. NTI: Studeren met veel persoonlijk contact
 4. Laudius: Studeren op een tempo dat bij jou past
 5. Thuiscursus.nl: Duizenden tevreden studenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een echte thuisstudie Masterclass Riskmanagement online volgen kan al vanaf €1047,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze posten kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2021). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een studie die van belang is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). We sommen dit nog even voor je op:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Ook kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever starten is dus een win-win situatie. Standaard mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Masterclass Riskmanagement. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

De masterclass Riskmanagement biedt een integrale en praktische benadering van risicomanagement. Verzekeren is niet meer de enige manier om met de gevolgen van risico’s om te gaan. Risico’s veroorzaken niet uitsluitend financiële schade; schade als menselijk leed en reputatieverlies zijn minstens zo belangrijk en kunnen financieel niet worden gecompenseerd.Het is dan ook essentieel om een effectief risico reductiebeleid op te stellen, te implementeren en structureel te evalueren.De masterclass Riskmanagement draait om de vraag hoe er doelgericht invulling kan worden gegeven aan het beheersen van (financiële) risico’s in de praktijk. Na afloop weet je hoe je risico’s kunt analyseren en op welke manier je komt tot een goed risicomanagementbeleid. Met een beter ondernemingsresultaat tot gevolg.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie