loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Masterclass Governance and information management

De masterclass Masterclass Governance and information management vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met goed aangeschreven thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Management en Leidinggeven. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of misschien iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk probleemloos populaire thuisopleidingen en cursussen van betrouwbare scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en wie weet begin jij volgende week al met een master-thuisstudie Masterclass Governance and information management! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een prettige online leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze masterclass kun je vanuit huis volgen vanaf €1047,00 bij een opleider als LOI.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In september 2022 voordelig starten.

Aanbieders thuisstudie Masterclass Governance and information management september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMasterclass Governance and information management3 maanden€1047,00Meer informatie
Masterclass Governance and information management thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Masterclass Governance and information management op eigen tempo vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite helpt met het vinden van de juiste studie. In de vergelijker check je een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Verder groeien binnen het domein Management en Leidinggeven? Een goede optie is de online thuisstudie Masterclass Governance and information management(duaal of voltijd). Aan de hand van deze masterclass doe je in korte termijn veel kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een masterclass Masterclass Governance and information management is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en toetsen / examens maken. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je het (branche)diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele kosten Masterclass Governance and information management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online master-thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Masterclass Governance and information management kun je bestellen vanaf €1047,00 via LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De leerstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Veel volwassenen investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het niveau niet te hoog? In het overzicht hierna geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Masterclass Governance and information management thuisstudies.

Kan ik direct starten met de masterclass?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Masterclass Governance and information management: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De masterclass kan je onder normale omstandigheden afronden in grofweg 3 maanden. Dikwijls kan je het ook sneller afronden. Onverwachte drukte? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een bepaalde Masterclass Governance and information management vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 21+ examenof een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je meer informatie omtrent de toelatingseisen van deze masterclass.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van aanbieders zoals onder andere LOI zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Nederlandse Loodsencorporatie. Verder kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse onderwijs-aanbieders faciliteren ook een Masterclass Governance and information management klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je hebt meer een stok achter de deur. Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Het gros van de opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via dit systeem tref je alles voor jouw masterclass en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving kan men ook terecht voor oefeningen, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-master-masterclass-governance-and-information-management

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan Wijzer met Statistiek tot en met Internet Rechercheren Voor Iedereen, en natuurlijk de Masterclass Governance and information management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
 4. Laudius: Heldere schema’s en effectieve toetsmethoden
 5. Thuiscursus.nl: Proefles ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een hoogwaardige thuisstudie Masterclass Governance and information management online versneld volgen kan voor een bedrag van €1047,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De volgende elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (september 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een opleidingdie belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie heb je gekozen met het oog op jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarbij kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Vaak mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Masterclass Governance and information management. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Hoe kan een organisatie efficiënt en verantwoord geleid worden? Dat is de vraag die centraal staat in de masterclass Governance and information management. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op het managen van de relatie tussen strategie, organisatie, mens en control. Hiertoe krijg je methoden en technieken aangereikt uit de vakgebieden governance en informatiemanagement.De masterclass Governance and information management is onderdeel van de opleiding Master of Business Administration (MBA). Succesvolle afronding van deze masterclass biedt bij doorstroming mogelijkheid tot vrijstelling voor overeenkomende modules binnen de volledige MBA-opleiding.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie