loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Masterclass Strategie en organisatie

De masterclass Masterclass Strategie en organisatie zelfstandig thuis volgen? Middels deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je goed aangeschreven thuiscursussen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Management en Leidinggeven. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk simpel en snel goede studies en thuiscursussen van respectabele opleiders als NHA en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een master-thuisstudie Masterclass Strategie en organisatie! Een studie die past bij jouw niveau, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze masterclass is beschikbaar vanaf €1047,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Volledig online studeren.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In november 2021 voordelig starten.

Vergelijk thuisstudies Masterclass Strategie en organisatie november 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMasterclass Strategie en organisatie3 maanden€1047,00Meer informatie
Masterclass Strategie en organisatie digitaal vanuit huis

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Masterclass Strategie en organisatie thuis digitaal volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Op welk niveau jij ook denkt; voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Hier vind je veel verschillende zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Verder groeien binnen het domein Management en Leidinggeven? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Masterclass Strategie en organisatie(duaal of voltijd). Door deze masterclass krijg jij alle onmisbare lesstof, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met dagelijkse werkzaamheden, andere interesses en het gezin + de kids.

Hoe werkt het precies?
Aan de slag gaan met een masterclass Masterclass Strategie en organisatie regel je razendsnel online. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Download de gratis studiegids of kies de optie voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en colleges terugkijken. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een professionele docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven Masterclass Strategie en organisatie thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online master-thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je via internet bekijken met een smartphone, tablet of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. In de regel is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Masterclass Strategie en organisatie wordt al aangeboden vanaf €1047,00 via de onderwijsinstelling LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de werkenden kiezen voor een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het enorme aanbod is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en is het niveau niet te hoog? Hieronder besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige Masterclass Strategie en organisatie thuisstudies.

Kan ik direct starten met de masterclass?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Masterclass Strategie en organisatie: studeren op de momenten wanneer het jou past. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De masterclass duurt pakweg 3 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Basisopleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Oriënteer jij je meer op een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Vaak is een passende Masterclass Strategie en organisatie vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de opleidingspagina vind je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze masterclass.

Wat is het behaalde diploma waard?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsinstellingen zoals bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij The New School for Information Services. Tevens zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zodoende kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verscheidene onderwijsinstellingen verstrekken ook een Masterclass Strategie en organisatie klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Wat minder positief is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In dit systeem bekijk je de essentiële informatie voor je masterclass en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving tref je zaken als het lesmateriaal, oefeningen, video’s, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-master-masterclass-strategie-en-organisatie

Onderwijsinstellingen vergelijken november 2021

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dat gaat van Blockchain fundamentals tot aan HBO Internationaal management, en natuurlijk de Masterclass Strategie en organisatie zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn situatie? Hierna lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Meer dan 90 jaar ervaring
 3. NTI: Duizenden tevreden studenten
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Betalen in termijnen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een thuisstudie Masterclass Strategie en organisatie online versneld volgen is realistisch vanaf €1047,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke posten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opgelet: er zijn wel strenge voorwaarden (november 2021). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding die belangrijk is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus is belangrijk voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe zit dit? Jouw werkgever plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever doen kan voor meerdere partijen een win zijn. Dikwijls is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Masterclass Strategie en organisatie. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

In de Masterclass Strategie en Organisatie staat het sturen van de organisatie centraal. Daarbij is uitgebreid aandacht voor diverse methoden en technieken uit het strategisch management en op het gebied van leiderschap.De masterclass Strategie en Organisatie is onderdeel van de volledige en NVAO-geaccrediteerde opleiding Master of Business Administration (MBA). Na afronding kun je vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module bij bij doorstroming aar de MBA. Je dient in dat geval wel aan de aanvullende toelatingseisen van de MBA te voldoen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie