loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Webredacteur

De functiegerichte opleiding Webredacteur flexibel en snel thuis volgen? Middels onze vergelijkingstool tref je de meest interessante thuiscursussen en opleidingen om verder te komen binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of gewoon toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken meteen de beste thuisstudies van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en wie weet begin jij volgende week al met een functiegerichte thuisopleiding Webredacteur! Zelf je studietempo bepalen, een gratis proefles volgen, en de beste docenten. Deze functiegerichte opleiding kan jij volgen vanaf €553,00 bij LOI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In oktober 2020 goedkoop aangeboden.

Alle thuisstudies Webredacteur oktober 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LOIWebredacteur7 maanden€553,00Meer informatie
Webredacteur digitaal vanuit huis

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Webredacteur flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er ook bij jou speelt, iedereen kan studeren en leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Op deze website check & vergelijk je een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Webredacteur(duaal of voltijd). Via deze functiegerichte opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige baan, culturele activiteiten en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een functiegerichte opleiding Webredacteur gaat sneller dan je denkt. In het stappenplan van ons studie-team zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld komt het lesmateriaal jouw kant op en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op eigen tempo het lesmateriaal doornemen en examens maken. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de huidige kosten van een Webredacteur thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online functiegerichte thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken op jouw computer, iPad of smartphone. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vaak is er een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Webredacteur is er nu al vanaf €553,00 bij o.a. LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot aantal jongeren zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder bespreken we kort de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Webredacteur thuisstudies.

Kan ik direct starten met de functiegerichte opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Webredacteur: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De functiegerichte opleiding heeft een studietijd van circa 7 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Ben je op zoek naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Dikwijls is hier een matchende Webredacteur vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21 plus examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling bekijk je ruime info betreffende de toelatingseisen van deze functiegerichte opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders als Laudius zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld SVO Vakopleiding food. Daarbij zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als NL Actief. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
De meeste instellingen verstrekken ook een Webredacteur klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, face to face spreken van de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw functiegerichte opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving kun je terecht voor ondermeer webinars, geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, oefeningen. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-webredacteur

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2020

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Onder andere Landschapsfotografie tot en met HBO Business English B2, en sinds kort dus ook de Webredacteur zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn privé situatie? Hierna lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. NHBO: Gemakkelijk online inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een echte thuisstudie Webredacteur online versneld volgen is mogelijk vanaf €553,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante factoren zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Boeken of bepaalde software

Opgelet: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (oktober 2020). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een opleidingwaarbij je competenties leert voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus of studie is van belang voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per jaar), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoezo? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via je werk beginnen is dus een win-win situatie. Binnen veel organisaties kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Webredacteur. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Hoe schrijf je heldere en pakkende webteksten? Hoe maak je content geschikt voor internet? En hoe zorg je dat je site goed gevonden wordt door Google? Dit, en meer, leer je in de opleiding Webredacteur. Bovendien leer je je websitebezoek analyseren met behulp van Google Analytics. Hiermee verzamel je belangrijke informatie over het bezoekersgedrag, waardoor je je site nog verder kunt optimaliseren.De opleiding Webredacteur is zeer praktijkgericht. Je doet theoretische kennis op en leert deze meteen toepassen in de praktijk. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding door vakspecialisten.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie