nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Elektronica Voor Beginners

De cursus Elektronica Voor Beginners zelfstandig thuis volgen? D.m.v. onze vergelijkingstool ontdek je de beste thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Opleiding. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk probleemloos de beste thuiscursussen en studies van toonaangevende opleiders als NCOI en start vandaag nog met jouw thuiscursus Elektronica Voor Beginners! Zelf je studietempo bepalen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kun je al volgen vanaf €249,00 via LAUDIUS.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In mei 2023 goedkoop beginnen.

Opleiders thuisstudie Elektronica Voor Beginners mei 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSElektronica Voor Beginners8 maanden€249,00Meer informatie
Elektronica Voor Beginners thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Elektronica Voor Beginners voordelig vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen kan studeren en leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze website is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker vergelijk je een ruim aanbod cursussen en beroepsopleidingenwaardoor jij je doelen kan bereiken. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Opleiding? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Elektronica Voor Beginners(duaal of voltijd). In deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Uitstekend te combineren met een baan, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een cursus Elektronica Voor Beginners regel je razendsnel online. Door middel van het stappenplan hieronder vind je alle details:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of neem direct een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een Elektronica Voor Beginners thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe komt dit? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel informatie vind je in jouw digitale leeromgeving met jouw computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding Elektronica Voor Beginners volg je al vanaf €249,00 via de onderwijsinstelling LAUDIUS. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke mentor van LAUDIUS.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer medewerkers willen vanuit huis studeren. De aanwezige flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe werkt het precies, en is het niveau niet te hoog? In het volgende gedeelte beantwoorden we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Elektronica Voor Beginners thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Elektronica Voor Beginners: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in pakweg 8 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Ambieer je een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Meestal is een passende Elektronica Voor Beginners vooropleiding een van de voorwaarden. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis studiegids bekijk je ruime info over de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders zoals bijvoorbeeld Nationale Handelsacademie (NHA) zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. We kunnen dus zeggen dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Noorderpoort. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zodoende laat jij zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Meerdere scholen faciliteren ook een Elektronica Voor Beginners klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek check je belangrijke info rondom jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem kun je terecht voor ondermeer oefeningen, webinars, oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-elektronica-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2023

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit varieert van HBO Fiscaal Recht en Economie tot een studie als MBO Financiële beroepen, en nu dus ook de Elektronica Voor Beginners zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn persoonlijke wensen? Hieronder lees je over de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Taalcursussen, beroepsopleidingen en VO
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Gemiddelde score 8.2
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Gemakkelijk online inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een thuisstudie Elektronica Voor Beginners online versneld volgen is mogelijk vanaf €249,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Opgelet: er zijn wel strenge voorwaarden (mei 2023). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie die relevant is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie is gericht op jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LAUDIUS.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie beslaan het minimum van €250 (per jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De reden hiervoor? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via de werkgever starten is dus een win-win situatie. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Elektronica Voor Beginners. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Een reparatie kan een dure aangelegenheid zijn. Zeker als het probleem gemakkelijk te verhelpen is. Met de erkende cursus Elektronica voor Beginners leer je op een veilige manier reguliere storingen en defecten aan elektronica verhelpen. Zo kun je je eigen elektronica veilig en snel repareren. En dat is niet alleen handig voor jezelf, maar je kunt er ook je familie, vrienden en bekenden mee helpen.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie