loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Italiaans voor gevorderden

De cursus Italiaans voor gevorderden flexibel vanuit huis volgen? Met onze vergelijker lees je alles over toonaangevende thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Talen. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Pak dit moment en vergelijk eenvoudig tientallen relevante opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande afstandsopleiders als Nationale Handelsacademie (NHA) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Italiaans voor gevorderden! Een passende opleiding voor iedereen, het meest actuele lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is er al vanaf €490,00 bij onder andere LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In augustus 2022 aantrekkelijke acties.

Vergelijk thuisstudies Italiaans voor gevorderden augustus 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIItaliaans voor gevorderden10 maanden€490,00Meer informatie
Thuiscursus.nlItaliaans voor Gevorderden3-6 maanden€299,00Meer informatie
Italiaans voor gevorderden online vanuit huis

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Italiaans voor gevorderden vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw situatie ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite komt dan om de hoek kijken. Op deze plek vind je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein Talen? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Italiaans voor gevorderden(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met je werk, sport en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een cursus Italiaans voor gevorderden is zo gepiept. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of probeer een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en huiswerk inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je geholpen door een vakkundige docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de tarieven van een Italiaans voor gevorderden thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe komt dit? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal op jouw tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou ondersteunt. De opleiding Italiaans voor gevorderden kan men aanschaffen vanaf €490,00 via o.a. LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Veel Hollanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De maximale vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? In het overzicht hierna geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Italiaans voor gevorderden thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Italiaans voor gevorderden: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in ongeveer 10 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan je het ook sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat jouw voorkeur uit naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een toepasbare Italiaans voor gevorderden vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 21 plus examen of op basis van een eerder gevolgd programma. Via de site van de onderwijsinstelling check je alle relevante details aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders zoals bijv. LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC Nijmegen. Mogelijk kan je ook rekenen op een gerenommeerd branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Een aanzienlijk deel van de opleidersfaciliteren ook een Italiaans voor gevorderden klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer sociale interactie, meer achtergrondinformatie en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, geluidsbestanden, video’s, het lesmateriaal. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-italiaans-voor-gevorderden

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Van Klinische Psychologie 1 en 2 tot een opleiding als Sloveens, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Italiaans voor gevorderden zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn doelen en wensen? Bijgaand lees je over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Effectieve studietools
 3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
 4. Laudius: Vak-experts met jarenlange ervaring in onderwijs of bedrijfsleven
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Italiaans voor gevorderden online versneld volgen is haalbaar rond de €490,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze kosten kun je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Houd er rekening mee: niet elke studie komt in aanmerking (augustus 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie die iets bijdraagt aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus een meerwaarde is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden), oplopend tot €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Wat is daarvan de reden? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Doorgaans is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Italiaans voor gevorderden. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil je je beter kunnen uitdrukken in het Italiaans? Bijvoorbeeld omdat je op reis gaat naar Italië, of omdat je in je werk te maken hebt met Italianen of omdat je je Italiaans op wil opfrissen? Dan is deze cursus een prima keuze! Op een leuke en slimme manier, en met behulp van online animatiefilms, breid je je woordenschat uit en leer je je meer genuanceerd uitdrukken. Dankzij teksten die zijn ingesproken door “native speakers” (als MP3) leer je de taal perfect uit te spreken. Voor extra uitleg kun je de gratis online hoorcolleges volgen.Goed Italiaans leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Italiaanse taal is ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft je zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie