loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Organisatiepsychologie

De cursus Organisatiepsychologie flexibel vanuit huis volgen? Met deze thuisstudie vergelijker lees je alles over talloze thuiscursussen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Psychologie. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Neem de informatie door en vergelijk eenvoudig kwalitatieve studies en thuiscursussen van Nederlandse afstandsopleiders als NCOI en begin morgen al met een thuiscursus Organisatiepsychologie! Een opleiding die past bij je denkniveau, het meest actuele lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus kun je al volgen vanaf €354,00 via o.a. NTI.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In oktober 2020 voordelig geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Organisatiepsychologie oktober 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
NTIOrganisatiepsychologie8 maanden€354,00Meer informatie
LAUDIUSOrganisatiepsychologie9 maanden€199,00Meer informatie
Organisatiepsychologie digitaal vanuit huis

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Organisatiepsychologie thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw situatie ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Met behulp van onze website check je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je verder leren binnen het domein Psychologie? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Organisatiepsychologie(duaal of voltijd). Binnen deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met een baan, muzikale bezigheden en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een cursus Organisatiepsychologie gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en de verschillende lesmaterialen samenvatten en klassikaal onderwijs volgen. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele prijzen Organisatiepsychologie thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online op jouw smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. In de regel is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Organisatiepsychologie is er al vanaf €354,00 via de onderwijsinstelling NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een persoonlijke begeleider van NTI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal werkenden geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder vind je enkele prangende vragen rondom zelfstandige Organisatiepsychologie thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Organisatiepsychologie: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De cursus heeft een looptijd van zo’n 8 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Betreft het een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een relevante Organisatiepsychologie vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids achterhaal je de verdere details over de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen zoals LOI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit houdt in dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Zone College. Ook zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende kan jij laten zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Diverse instanties verstrekken ook een Organisatiepsychologie klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer achtergrondinformatie en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online vind je snel de essentiële informatie voor je cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving vind je onder andere geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, het lesmateriaal, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-organisatiepsychologie

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2020

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld Basis ICT-trainer tot bijvoorbeeld Risicomanagement, en uiteraard ook de Organisatiepsychologie zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling matcht met mijn situatie? Onderstaand vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Meer dan 90 jaar ervaring
 3. NTI: Studeren met veel persoonlijk contact
 4. Laudius: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 5. NHBO: Moderne leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Organisatiepsychologie online versneld volgen kan voor een bedrag van €354,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste kosten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Verplichte boeken en readers

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (oktober 2020). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding heb je gekozen met het oog op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het moet gaan om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken) tot een max van €15k.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Jouw baas kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een professionele opleiding via je werk volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Organisatiepsychologie. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Wit je meer weten over hoe mensen met elkaar omgaan in een organisatiecultuur? De cursus Organisatiepsychologie van het NTI biedt een inleiding in de communicatie en omgang van mensen in bedrijven. Je krijgt inzicht in het effect van gedrag en houdingen in bedrijfssituaties. Tevens komen onderwerpen als beloningssystemen en conflicten aan bod. Kortom, wil je leren over psychologie, mens en organisatie, dan is de cursus Organisatiepsychologie een goede basis!

Daarom kies je voor Organisatiepsychologie van het NTI:

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Elke dag starten
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie